Vaikinas pasakojo, kad pakvietimą į „Pajacus“ gavo finalinėje „Lietuvos talentų“ laidoje, „iš karto labai apsidžiaugiau, po to viskas aprimo, nebesulaukiau jokių žinių. Bet paskui paskambino Dalia Ibelhauptaitė ir pakartojo kvietimą – džiaugiuosi ir laukiu repeticijų pradžios, manau, kad bus labai įdomu“.

K. Bujanauskas pripažino, kad kol kas ši opera jam nėra pažįstama, tad nekantriai laukia repeticijų pradžios liepos 11 d. „Man garbė pasirodyti šalia scenos profesionalų. Tikiu, kad bus malonu dirbti su kitais mylinčiais meną atlikėjais“, - atviravo jaunasis žonglierius. Vaikinas tikino, kad kuomet scenoje yra daugiau nei vienas, kai dirba komanda, jis jaučiasi tvirčiau ir jaukiau.

Ši opera – vienas iš pagrindinių Klaipėdos muzikinio teatro festivalio „Muzikinis rugpjūtis pajūryje akcentų. Joje pagrindinius vaidmenis atliks solistas iš Italijos Giancarlo Monsalve ir solistė iš Rusijos Evgenija Dushina bei lietuvė Aistė Pilibavičiūtė. Kartu su jais pasirodys ir Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistai Mindaugas Rojus, Aurimas Raulinavičius, LNOBT scenoje dainuotantis Šarūnas Šapalas.

Operoje K. Bujanauskas atliks klouno ir žonglieriaus vaidmenis. „Tai man visai neįprasta erdvė. „Pajacai“ bus įdomi patirtis, pasisemsiu įvairių žinių, kurios, neabejoju, pravers ateityje. Pavyzdžiui, pagilinsiu aktorinius sugebėjimus“, dalyvavimo žymios operos pastatyme naudą vardijo K. Bujanauskas.

Įdomus sutapimas, pirmajame šios operos pastatyme 2008 m. pasirodė ir abu K. Bujanausko tėvai – taip pat cirko artistai. Paklaustas, ar jau spėjo sulaukti patarimų iš tėvų vaikinas tik juokėsi, „jie glaustai papasakojo apie pačią operą, bet patarimų kol kas jokių negavau“.

„Lietuvos talentų“ žiūrovus savo charizma ir rankų miklumu pribloškęs K. Bujanauskas cirke sukasi nuo pat vaikystės. Ši vasara jam bus įtempta, „nuo pavasario gastroliuojame su „Amber“ cirku. Kaip tik prasideda šešių savaičių periodas Klaipėdoje. Reikės viską suspėti – dalyvauti pasirodymuose cirke, o taip pat ir operos repeticijose“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)