Lietuvoje solistė iš Rusijos koncertuos drauge su charizmatiškuoju dirigentu Vytautu Lukočiumi ir jo vadovaujamu orkestru „Vilniaus sinfonietta“. P. Cardin mūza scenoje pasipuoš įspūdingais kostiumais, o pasirodymus užpildys išskirtinės vizualizacijos. Scenoje publika išvys ir savo numylėtinį – televizijos projekto „Lietuvos balsas“ antrojo sezono nugalėtoją Paulių Bagdanavičių.

Išskirtinės dainininkės stilius – akademinės operos ir moderniosios muzikos derinys, o jos balsas puošia prestižinius renginius – nuo „Fashion House Internetional ir „Pierre Cardin“ tarptautinių šou iki sėkmingų turų Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje, Belgijoje, Vokietijoje, Danijoje, Švedijoje, Lotynų Amerikoje, Nikaragvoje, Suomijoje, Izraelyje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Tunise ir kt. šalyse.

Kai E. Laguna scenoje – atrodo, kad jai nėra nieko neįmanomo. Jos repertuare vienu metu į vieną visumą yra suderintos kelios muzikinės epochos. Jis kinta nuo klasikos (Giuseppe Verdi, Antonio Vivaldi, Edward Grieg, Gaetano Donizetti, Leo Delibes ir kt.) iki pačių moderniausių kompozitorių, tokių kaip Andrew Lloyd Webber ir Eric Serra.

Būtent E. Serra sukūrė muziką Luco Bessono filmui „Penktasis elementas“. Ir dabar klausytojai E. Laguna koncertuose turi progą ir vėl pasinerti į šio fantastinio filmo atmosferą. Kosminė operos dyva dainuoja originalią kūrinio versiją, būtent tokią, kokia buvo atlikta filme.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)