Pagrindinę šventės dieną vainikavo bene laukiamiausias renginys – spektaklis-inscenizacija „Kauno pilies šturmas“. „Kauno Hanzos dienų“ simboliu tapęs pasirodymas šiais metais buvo kaip niekad atnaujintas. Spektaklio režisieriai Karolis Jankauskas ir Šarūnas Kirdeikis jį praturtino trimatės erdvės projekcijomis, šviesų bei vizualizacijų efektais ir kvietė apžvelgti, koks Kaunas yra dabar, kodėl jis toks tapo ir kokį miestą regėsime ateityje.

Šįvakar uždarymo koncerte pasirodžiusi kultinė grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ apdovanota net dviem M.A.M.A. apdovanojimais – „Metų proveržio“ nominacijoje ir už geriausią vaizdo klipą „Į Venesuelą“, kuris „Youtube“ kanale peržiūrėtas daugiau nei 700 tūkstančių kartų ir susilaukė pačios Venesuelos žiniasklaidos dėmesio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)