Šiuolaikinio teatro kūrėjo rengiamos akcijos, elektroniniai miuziklai, poezijos vakarai ir performansai, įskaitant priverstinius psichoanalizės seansus, – tai menas ne kiekvieno skoniui.

Aktorius, režisierius, performansų kūrėjas, scenaristas, dailininkas, dizaineris yra sukūręs elektroninio trash miuziklo žanrą, subūręs meno komuną „Narkomfino“, dalyvavęs legendiniuose festivaliuose „Burning man“, „Midsummer night dream“, Edinburgo „Fringe” teatro festivaliuose.

Jis prisipažįsta nemėgstantis teatro ir sutinka su mintimi, jog „teatras nereikalingas visai. Mene ir gyvenime reikalinga tik tai, kas iš tiesų aktyviai galėtų paveikti žmogų“.

Donatas Grudovich Tarptautiniame teatro festivalyje „Tylos!“ parodys šiuos performansus:

VIENINTELIS PASAULYJE ELEKTRO KABARETAS MŪSŲ RAJONE (Gegužės 13d. 21:00) ir MISTINIS STRIPTIZAS / ŠNABŽDESIŲ NAKTIS (Gegužės 18d. 19:00).

Performansai vyks eksperimentinėje teatro erdvėje „Kvartalas“, kuri buvo atidaryta ketvirtadienį adresu: Labdarių g. 3C (vidiniame kiemelyje tarp Vilniaus ir Labdarių g.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)