Visas muzikanto gyvenimas – kelionės, netikėti koncertai keisčiausiose vietose, nakvynės pas senus ar naujus draugus. Dainoje „San Francisco“ jis prisipažįsta: „Aš nežinau kur einu, kol ten atsirandu“.

Šiomis dienomis S. Larsenas vėl gyvena ant lagaminų. Klajojantį atlikėją galima sutikti jo gimtojoje Australijoje, Ispanijoje ar Japonijoje. 2014 metais pristatydamas savo debiutinį albumą „Vagabond“, jis surengė seriją pasaulinių koncertų, kurie atnešė tarptautinį pripažinimą. Jau tuo metu atlikėjas pradėjo dėti pamatus naujajam albumui, kurį pavadino „Resolute“ ir kuris bus išleistas šių metų liepos 21 dieną.

Albumas buvo kuriamas įvairiose pasaulio vietose – Škotijoje, Ispanijoje ir sename kariuomenės bunkeryje Australijoje. Albume atlikėjas dalijasi svarbia žinute: „Aš tikiuosi, kad...“ ir trumpam nutyla. „Per dažnai, mes tiesiog išsijungiame ir nepakankamai mąstome. Tikiuosi, kad šios dainos klausytojams gali įžiebti kažką pozityvaus. Gyvenkite paprastai. Nesivaikykite pertekliaus. Aš tikiuosi, kad ši muzika gali mus visus suvienyti.“

Ryžtingai nusiteikęs atlikėjas leidžiasi į naują pasaulinį turą, kurio metu aplankys ir Lietuvą, surengs koncertą rugsėjo 29 dieną muzikos klube „Tamsta“. Atlikėjas užburia nuoširdumu, kelionėse susiformavusia filosofija, įdomiu požiūriu į gyvenimą, todėl koncerte laukiami visi mėgstantys keliones ir gerą muziką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją