Organizuojamas ne pelno siekiančios bendrovės, susijusios su Nevados „Burning Man“, festivalis „Burning Man NL“ vyks Veliuvėje (Nyderlandai) liepos 29-31 dienomis kartu su festivaliu „Where the Sheep Sleep“ – trijų dienų „dalyvių vykdomu renginiu“, kuriame nėra žiūrovų ir kiekvienas dalyvaujantis yra atsakingas už savąją patirtį.

„Burning Man NL“ siekia į Nyderlandus atnešti tuos idealus ir koncepcijas, kurių laikosi jo amerikietis brolis, įskaitant ir 10 principų: radikali įtrauktis, talentas, dekomodifikacija, radikalus pasitikėjimas savimi, kolektyvinės pastangos, pilietinė atsakomybė, pėdsakų nepalikimas, dalyvavimas, betarpiškumas ir radikali saviraiška.

„Burning Man NL“ suteiks žmonėms patirtį įspūdingais ir linksmais būdais, kurie pakelia žmogaus dvasią, sprendžia socialines problemas ir įkvepia kultūros, bendruomeniškumo ir kultūrinės įtraukties pojūtį“, rašoma interneto svetainėje.

Norėdami apsilankyti šiame festivalyje, pirmiausia turite tapti „Burning Man NL“ „Facebook“ grupės nariu, tada užsiregistruoti „Burning Man NL“ renginio nariu. Tik tie, kurie užsiregistruos, turės teisę įsigyti bilietus, kai jie pasirodys prekyboje.

Tad pradėkite rūpintis stulbinančiais hipiškais apdarais ir stovyklavimui reikiama įranga. Tačiau nepamirškite, kaip sakoma svetainėje, „Burning Man“ nėra tik festivalis. Tai kūrybiškos kultūros katalizatorius pasaulyje“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)