Lygiai prieš 10 metų susipažino ir kartu groti pradėjo unikalus multiinstrumentininkas, trimitininkas, pasaulio muzikos kūrėjas, improvizatorius Saulius Petreikis ir poetas, dainų autorius, scenos maištininkas Domantas Razauskas. Savo tragiškai žuvusio bičiulio atminimui susibūrę muzikantai pajuto, kad gali ir turi groti kartu. Taip prasidėjo ilgas, vaisingas, įvairus šių kūrėjų kelias.

Per dešimt metų sugroti šimtai koncertų Lietuvoje, Europoje ir kitapus Atlanto. Nė vienas tų koncertų nesikartojo, nebuvo toks pats. Nuolatinis savęs sukūrimas ir atradimas scenoje per improvizaciją, vienas kito pajautimą – esminis Sauliaus ir Domanto kūrybos principas. Ne išimtis ir jubiliejiniai koncertai Šv. Kotrynos bažnyčioje ir Kauno valstybinėje filharmonijoje, kuriems atlikėjai rengia specialią, niekada neskambėjusią programą gitarai, eilėms, pučiamiesiems ir kompiuteriui.

Dešimtmečio koncertą puoš šviesų meistro Arvydo Buinausko šviesų paveikslai, į kurį kviečia koncertų organizatorius VšĮ „Geros muzikos ekspertai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)