Pirmoji scenoje pasirodžiusi H. Money paniro į garsų lobyną, grožio ir tamsos sąskambius. Vėliau atėjo grupės „Russian Circles“ eilė. Švelnius ir melodingus gitarų garsus greitai keitė sunkūs ir metalizuoti rifai, galingi būgnų dūžiai.

„Russian Circles“ – 2004 metais Čikagoje, JAV atsiradęs projektas, savo diskografijoje turintis 5 studijinius albumus, kupinus tamsių, melancholiškų, stiprių kūrinių, kurių natas kolektyvas yra grojęs profesionaliai ir jausmingai tempdamas stygas įvairiuose pasaulio miestuose.

„Russian Circles“ muzika – tai balansavimas tarp šviesos ir tamsos, tvarkos ir chaoso, paprastumo ir eksperimento. Tai laipsniškas kilimas iš subtilaus minimalizmo į sodrias kulminacijas. Švelnius ir melodingus gitarų garsus greitai keičia sunkūs ir metalizuoti rifai, galingi būgnų dūžiai.

H. Money (tikrasis atlikėjos vardas Alison Chesley) užaugo Los Andžele. Atlikėja yra išleidusi keturis studijinius albumus. Paskutinysis jos darbas – bendraautorinis albumas su amerikiečių atlikėja ir dainų autore Jarboe. Helen apkeliavo pasaulį, scena dalijosi su „Portished“, „Earth“, Meshell Ndegecello ir Nina Nastasia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)