Nelaimė įvyko prie įvažiavimo į aktoriaus namų kiemą Los Andželo šiaurėje esančiame San Fernando slėnyje apie 1 val. 10 min. (11 val. 10 min. Lietuvos laiku), kai jis rengėsi susitikti su draugais repetuoti ir trumpam išlipo iš savo automobilio, sakė Los Andželo policijos departamento atstovė spaudai Jenny Hauser.

Automobilis „ėmė riedėti atbulas stačiu įvažiavimu ir prispaudė A. Yelchiną prie plytų stulpo, kuriame įrengta pašto dėžutė, ir apsauginės tvoros“, sakė policijos atstovė.

Kol kas neaišku, ko aktorius išlipo iš automobilio ir kaip tiksliai įvyko nelaimė.

A. Yelchino nesulaukę draugai atvyko prie jo namų ir rado jį prispaustą automobilio, sakė J.Hauser ir pridūrė, jog kol kas neaišku, kiek laiko buvo praėję nuo nelaimės, kai draugai rado aktorių negyvą.

Aktorius įkūnijo Pavelą Čechovą „Žvaigždžių kelio“ perdirbinyje ir dviejuose vėlesniuose šios juostos tęsiniuose.

„Tai labai liūdna žinia, bet tai tiesa“, – rašoma A. Yelchino publicistės Jennifer Allen paskelbtame pareiškime.

Aktorius „žuvo sekmadienio rytą per mirtiną eismo įvykį“, priduriama jame.

Rusijoje gimęs A. Yelchinas į Jungtines Valstijas atvyko būdamas pusės metų kartu su tėvais Viktoru Yelchinu ir Irina Korina, kurie buvo tuometinio Leningrado valstybinio baleto ant ledo žvaigždės.

Kine jis debiutavo būdamas devynerių metų nepriklausomoje juostoje „A Man Is Mostly Water“, vėliau vaidino virtinėje televizijos dramų ir filmų, o proveržiu jo karjeroje tapo vaidmuo 2006 metų trileryje „Alfa gauja“.

Aktorius įkūnijo Pavelą Čechovą režisieriaus J.J.Abramso atgaivintos kosminių nuotykių sagos „Žvaigždžių kelias“ pirmajame filme, kuris pasirodė 2009 metais, ir dviejuose vėlesniuose šios juostos tęsiniuose: „Tolyn į tamsą. Žvaigždžių kelias“ (Star Trek Into Darkness) bei „Star Trek Beyond“, kuris didžiuosiuose ekranuose pasirodys ateinantį mėnesį.

Socialiniuose tinkluose žinomi aktoriai ir kolegos dalijasi prisiminimais ir užuojautomis A. Yelchino šeimai bei artimiesiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)