Anot jo, per karjerą net 35 įvairius apdovanojimus ir 63 nominacijas pelniusi 26-erių E.Stone – viena gabiausių šių dienų kino industrijos pažibų. „Emma gali viską. Ji gali vaidinti, dainuoti, šokti, stebinti. Ji graži ir protinga. Ji išties turi visą komplektą. Kai rašiau „Neracionalaus žmogaus“ scenarijų, svarsčiau, kuri moteris galėtų įgyvendinti mano sumanymą. Supratau, kad tai pavyktų tik jai“, – „US Weekly“ sakė W.Allenas. Jo susižavėjimas E.Stone tęsiasi jau kurį laiką – žinomas kino kūrėjas jai skyrė pagrindinę rolę ir praėjusių metų filme „Mėnesienos magija“.

Naująja jo mūza vadinamai E.Stone W.Allenas pažėrė ir daugiau komplimentų. „Niekas negali pasakyti nė blogo žodžio apie Emmą Stone. Kai tik pokalbio metu paminėdavau, kad dirbu drauge su ja prie naujojo filmo, matydavau, kaip nušvinta žmonių veidai. Ji yra mylima ir puikiai suprantu, kodėl publika taip ją mėgsta. Emma – tiesiog puiki“, – kalbėjo jis.

W.Alleno komentaras apie bendradarbiavimą su E.Stone pasirodė netrukus po to, kai apie darbą su šia aktore pasisakė kitas režisierius Cameronas Crowe‘as. Pastarajam teko ginti savąjį aktorės pasirinkimą naujai juostai „Aloha“. Šioje juostoje E.Stone įkūnyta šviesiaplaukė herojė pagal siužetą yra ketvirtadaliu havajietė, o jos tėvas – pusiau kinas. Režisieriaus pasirinkimas kai kuriems neįtiko dėl to, kad publikos nuomone C.Crowe‘as turėjo pasirinkti aktorę, turinčią azijietiškų šaknų. Žinoma, kilmė neturi nieko bendra su jos aktoriniu talentu, tačiau tikėtina, kad būtent dėl to ir W.Allenas ryžosi viešai palaikyti jaunąją E.Stone.

„Neracionalus žmogus“ – tai jau 51-asis vaidybinis 79-erių režisieriaus W.Alleno filmas. Šįsyk kino kūrėjas ir scenarijaus autorius žiūrovams pažers egzistencinių klausimų, parodys tikrąjį vargą dėl proto ir netikėtai pražystančią uždraustą meilę.

Romantiška ir mįslinga naujoji W.Alleno drama „Neracionalus žmogus“ Lietuvos kino teatrus pasieks jau rugpjūčio 7 dieną.

Filmo „Neracionalus žmogus“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)