Kaip pranešė Deadline.com, jei „007 Spectre“ kelionė kino teatruose ir toliau bus tokia sėkminga kaip per pirmąsias dienas, 24-oji bondiados juosta sumuš visus žiūrimumo ir pelno rekordus. Šios savaitės antradienis buvo pirmoji pilna filmo diena kino teatruose ir „007 Spectre“ pasirodymas kaip mat tapo didžiausia kada nors Didžiojoje Britanijoje įvykusia antradienio premjera. Iš bilietų pardavimo uždirbta suma pranoko net ankstesnįjį, penktadienį startavusį 2012-ųjų filmą „007 operacija „Skyfall“. Pirmasis S.Mendeso filmas apie Džeimsą Bondą per premjerinį penktadienį surinko arti 10 mln. JAV dolerių, o savaitės viduryje pasirodęs naujasis „007 Spectre“ jau susižėrė per 15,5 mln. JAV dolerių.

Tokie įspūdingi skaičiai įrodo, kad Džeimso Bondo figūra nepavaldi laiko tėkmei, o naujosios juostos kūrėjai pataikė į dešimtuką įtikdami ir vyresnei, ir jaunajai filmo auditorijai. „007 Spectre“ komanda gali išties džiaugtis, nes premjera Didžiojoje Britanijoje pirmoji pasaulyje – Lietuvą ir kitas Europos šalis bei JAV filmas pasieks lapkričio 4-6 dienomis.

Deadline.com pabrėžė, kad bondiados filmai sulaukia tokio susidomėjimo dėl to, kad tai ne tik kino reginys, bet ir tikras šou. Premjerą Londone palydėjo įspūdingas renginys, kuriame be kitų garsenybių dalyvavo net princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine, buvo demonstruojami prabangūs automobiliai. Nors skeptikai pranašavo, kad „007 Spectre“ nesurinks tokios sumos kaip ankstesnis, visame pasaulyje per milijardą JAV dolerių susišlavęs filmas „007 operacija „Skyfall“, pirmieji signalai rodo, kad naujausias S.Mendeso darbas gali pranokti pirmtaką.

Filmo „007 Spectre“ istorija tęsiasi po ankstesnėje juostoje „007 operacija Skyfall“ matytos Raulio Silvos atakos prieš Jungtinės Karalystės karinę žvalgybą MI6. Naujuoju M paskirtajam Garetui Meloriui (akt. Ralphas Fiennesas) tenka kovoti su politiniu spaudimu, kuris kelia grėsmę visos organizacijos ateičiai. Tuo pat metu Džeimsas Bondas mėgina išnarplioti painų sąmokslininkų tinklą savais būdais. Paaiškėja, kad vienintelis jo šansas – veikti savarankiškai ir apsaugoti galingo priešo dukrą. Agentas 007 leidžiasi į kelionę iš Meksikos į Austriją ir Maroką. Džeimso galimybės ribotos, tačiau atsikvėpti jam nebus kada, mat įvykių sūkuryje jis susidurs su praeities šmėkla.

Lapkričio 6 dieną Lietuvą pasieksiančio filmo „007 Spectre“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)