Tačiau ar kino ekranus pasieks „Valentinas vienas“ tęsinys iš gyvenimo pasitraukus pagrindinį vaidmenį sukūrusiam aktoriui Vytautui Šapranauskui?

Naujienų portalui DELFI režisierius Donatas Ulvydas atskleidė, kad kūrybinė komanda vis dėlto planuoja romantinės komedijos tęsinį. Tiesa, kaip bus pakeistas siužetas dėl pagrindinio herojaus, kurį vaidino V. Šapranauskas, kol kas nėra nuspręsta.

„Tačiau laiko dar yra, todėl teks sugalvoti, - sakė D. Ulvydas. - Pasitelkus kūrybą visada galima kažką sugalvoti“.

Romantinės komedijos „Valentinas vienas“ antrosios dalies premjera buvo numatyta 2014-ųjų metų pradžioje.

V. Šapranauskas filme „Valentinas vienas“ - DELFI galerijoje:

Atvira ir jaudinanti romantinė komedija „Valentinas Vienas“ pasakoja žiūrovams apie jaunus žmones, meilę, aistrą bei Valentino dienos išvakarėse kunkuliuojančius jausmus. Vienos nakties nuotykio ieškantis vaikinas su ką tik sutikta mergina, buvusi sutuoktinių pora, mėginanti atgaivinti atšalusius santykius, geriausi vaikystės draugai ir naujai iškepta, tačiau bėdų turinti sutuoktinių porelė – visi jie kalbasi, barasi, mylisi ir mėgina išsilaisvinti iš meilės kančių. O tuo metu savo antrosios pusės ieškoti išeina nevilties apimtas ir vienišas Valentinas...

Filme „Valentinas Vienas“ vaidmenis atliko Vytautas Šapranauskas, Mindaugas Stasiulis ir Aistis Mickevičius, Gabija Ryškuvienė ir Giedrius Savickas, Mantas Jankavičius ir Agnė Grudytė, Darius Gumauskas ir Vaida Butytė bei Leonardas Pobedonoscevas ir Justė Zinkevičiūtė.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)