A.Hopkinsas filme gavo išties įsimenantį vaidmenį – čia jis tampa narkotikų karaliumi. Juosta, pasakos istoriją apie jauną po Europą pakeliauti nusprendusią amerikiečių porelę. Atostogų metu F. Jones herojė Džiuljeta sunkiai suserga, paaiškėja, jog merginai reikia transplantuoti inkstą. Kadangi sveikatos draudimu jaunuoliai nepasirūpino, Keisiui (akt. N. Haultas) tenka suktis iš padėties: šis tampa ekscentriško turkų nusikaltėlio vairuotoju, o netrukus gauna užduotį: iš narkotikų karaliaus ir didžiausio B. Kingsley herojaus priešo pavogti didžiulę narkotikų siuntą. Planas neišdega ir dabar jau mirti gali ne tik naujo inksto laukianti mylimoji, bet ir pats Keisis.

„Norėjome žiūrovams pristatyti juostą, kuri viso seanso metu neleis net sumirksėti: tai buvo pagrindinis mūsų tikslas ir, manau, mums pavyko. Stengėmės vadovautis taisykle, kad filmas būtų subalansuotas vyras, bet tiktų ir jų moterims – trileryje pamatysime ir greitų automobilių, ir avarijų, ir, žinoma, ašarą spaudžiančią meilę“, – intriguoja juostos kūrėjai ir atskleidžia, jog iš pradžių juostą norėjo pavadinti „Autobahn“, nes pats įdomiausias veiksmas vyksta Vokietijos greitkeliuose, kur neribojamas greitis.

„Dievinau šį savo herojų: jis tikras blogiukų Dievas, o tokius vaidinti be galo įdomu. Filmuojantis filme taip buvau įsijautęs, kad net naktimis kalbėdavau jo balsu, o visi sapnai užsibaigdavo šaudynėmis bei sprogimais“, – pasakoja B. Kingsley.

Filmas „Nešdintis visu greičiu“ į Lietuvą atvyksta jau kovo 3 dieną, o kol kas kviečiame pamatyti trilerio anonsą:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)