Pirmą kartą pastebėjimą, jog yra panašus į garsųjį aktorių, vaikinas išgirdo prieš trejus metus. Nuo to laiko tokių komentarų jis sulaukia nuolat.

„Prieš kelis metus ėmiau dažniau lankytis viename populiariame Vilniaus bare, o ten sutikti žmonės pradėjo man sakyti, kad esu panašus į R. Goslingą. Vėliau pasitaikė ir keistesnių situacijų. Kartą mane buvo sustabdę prekybos centre, o, kai prieš metus teko skristi iš Londono, oro uoste prie manęs pripuolusi britė pradėjo aiškinti, kad esu kaip iš akies trauktas R. Goslingas,“ – linksmai pasakojo Andrius.

Pats vaikinas savyje itin daug išvaizdos panašumų su garsiuoju aktoriumi neįžvelgia. Kaip sako, gal panašiausia nosies forma ar tam tikros manieros. Tačiau lietuvį ir Holivudo aktorių jungia ne tik tai.

24 metų vaikinas, mokyklos laikais lankė teatro studiją, o atvažiavęs studijuoti į Vilnių įsitraukė į studentiško teatro „Palėpė“ veiklą. Kaip sako Andrius, čia jis atrado pačią geriausią saviraiškos formą, kuri leido išlieti ir tikslingai konvertuoti vidinę energiją. Be to, tai buvo erdvė susipažinti su kitomis kūrybiškomis asmenybėmis.

„Teatre sutikau ir režisierių Marių Pocevičių, kuris šių metų pradžioje pristatė savo debiutinį filmą. Tuo metu jis buvo toks pats aktorius-mėgėjas kaip ir aš. Pažintis pamažu išaugo į draugystę, Marius ėmė mane kviesti į savo kūrybinius projektus, o pernai metais nusifilmavau jo režisuotame filme „Problemų Tvarkytojas“. Čia atlikau pagrindinį – Problemų Tvarkytojo – vaidmenį,“ – pasakojo Andrius.

Be jokių ryšių su kino pasauliu, be rėmėjų ir vien tik idėjos vedami jauni žmonės parašė, nufilmavo ir sumontavo pilno metrą filmą, kuris jau atiduotas plačiosios visuomenės teismui ir yra laisvai pasiekiamas internete. Filme žiūrovai išvys daug veiksmo, jų laukia neprognozuojami įvykiai, humoras ir ironiškas žvilgsnis į mažo miestelio problemas.

„Siekėme įrodyti, kad turint tikslą ir grupelę bendraminčių, įmanoma viskas, netgi sukurti pilno metro filmą. Man pačiam tai buvo galimybė išbandyti save ir išeiti iš įprastos studentiško teatro erdvės ribų,“ – kalbėjo A. Gecevičius, kurio sąskaitoje net du kiekvieną pavasarį organizuojamo Tarptautinio universiteto teatrų forumo apdovanojimai už pagrindinio vaidmens atlikimą.

„Tik pradėjęs filmuotis pajutau, kaip smagu kadre užfiksuoti tai, kuo gyveni dabar. Tarsi palieki dalelę savęs ir net po 50 metų gali pamatyti, kaip atrodei pats ir kaip atrodė tavo aplinka,“ – apie tai, kuo jį žavi kinas, pasakojo vaikinas.

Tiesa, pagrindinį vaidmenį gavusiam jaunajam aktoriui filme teko pakeisti išvaizdą ir itin trumpai nusikirpti plaukus.

„Nors pagaliau atsidūriau ekrane, bet išvaizdos panašumų su R. Goslingu pamatysite mažiau negu sutikę mane gatvėje,“ – šypsojosi vaikinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)