„Lucas susisiekė su mano vadybininkais ir manimi. Mačiau, koks jam buvo svarbus šis projektas. Kiekvienas, kas mėgsta kiną yra Luco Bessono darbų gerbėjas. Kai pamačiau savo vardą ant plakato, supratau, jog tai tikra. Jaučiuosi palaiminta, kad gavau galimybę vaidinti šiame filme“, – vaizdo įraše sako Rihanna.

„Ji buvo supermiela. Nebijojo kameros“, – komplimentų Rihannai negailėjo kultinių juostų „Penktasis elementas“ ir „Leonas“ režisierius, filmų „Transporteris“, „Pagrobimas“ bei „Taksi“ scenarijų autorius L. Bessonas.

Vaizdo įraše matyti, jog Rihannai filmavimų metu teko dėvėti ir visą kūną dengiantį visiškai neseksualų kostiumą, kuris vėliau virto padėjo kompiuterinių efektų specialistams sukurti neįtikėtiną vaizdą.

Rihannos paviešintas vaizdo įrašas:

Filme drauge su Rihanna vaidina Ethanas Hawke’as, Clive’as Owenas, Johnas Goodmanas, Cara Delevigne.

Fantastinė veiksmo juosta „Valerianas ir Tūkstantmečio planetų miestas“ – populiariais Prancūzijoje komiksais paremtas dar didingesnis, dar įspūdingesnis ir dar labiau gniaužiantis kvapą filmas, nukelsiančia žiūrovus į XXVIII–ojo amžiaus Žemę. Kalbama, jog būtent Valeriano istorija įkvėpė sukurti kultinius „Žvaigždžių karus“.

Fantastinį veiksmo filmą „Valerianas ir Tūkstantmečio planetų miestas“ Lietuvos žiūrovai jau galės pamatyti nuo liepos 28 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją