Kaip rašoma filmo platintojų pranešime spaudai, filmo siužetas patiks tiems, kas vis dar su šypsena prisimena komedijas „Sunokusios pamergės“ bei „Blogos mamos“. „Mergų balius“ – tai istorija apie S. Johansson herojės mergvakarį Majamyje. Savaitgalis prasideda gana santūriai, tačiau vakarėlis įsisiūbuoja. Deja, pačiame linksmybių įkarštyje nutinka nelaimė: striptizo šokėjas, netyčia trenkęs galvą į atbrailą, numiršta. Žinoma, po viso išgerto alkoholio, jų naudojami problemos sprendimo būdai nelabai suderinami su sveiku protu. Užtat iki ašarų juokingi.

„Galima sakyti, jog man net nereikėjo vaidinti. Šokti striptizą moku ir taip, o būti lavonu irgi nėra labai sudėtinga. Draugai vis patraukia per dantį sakydami, kad numirėlį suvaidinti gali bet kas, bet tai suvaidink tu jį ne bet kokį, o gražų!“ – per filmo pristatymo spaudos konferenciją ironiškai pareiškė R. Cooperis.

SOMETIMES!! I smile in pictures. 📸 @gavinoneillphoto @bobbybujisicmakeup @therealpaullamb

A post shared by Ryan Cooper (@mrryancooper) on Jun 8, 2017 at 7:16am PDT

Tiesa, jis nėra toks jau naujas kino pasaulyje. 31-erių vyras, kuris išgarsėjo kaip „DKNY Jeans“, „Armani“, „Hugo Boss“ modelis, jau yra ne tik vaidinęs anksčiau, bet ir sėdėjęs prodiuserio bei režisieriaus kėdėse. Prieš patekdamas į šou verslo pasaulį jis šešerius metus gyveno iš staliaus duonos.

Nors turi šeimą ir mažą dukrą, R. Cooperis nemažai laiko praleidžia sporto salėje: kilnoja svarmenis ir lanko Tae Kwon Do treniruotes, o įspūdingą savo fizinę formą mėgsta demonstruoti socialiniuose tinkluose.

Training with @skyhealthnyc I gotta LAUGH so I don't CRY! @jairpt @j_v_o_8

A post shared by Ryan Cooper (@mrryancooper) on Sep 26, 2016 at 8:20am PDT

„Neįsivaizduoju savęs kažkurioje vienoje vietoje. Man reikia pokyčių, judesio, esu gyvas įspūdžiais ir naujais atradimais. Ir taip, mano herojus filme „Mergų balius“ – tikra priešingybė. Jis miręs, o aš – net per daug gyvas“, – toliau humoro jausmo nestokojo aktorius.

Siautulinga komedija „Mergų balius“, primenanti juostas „Sunokusios pamergės“ ir „Blogos mamos“, Lietuvoje pradedama rodyti liepos 7 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)