DĖMESIO! Kviečiame didžiausius kinomanus "Oskarus" su portalu DELFI stebėti tiesiogiai. Čia sužinosite ne tik karščiausias svarbiausios kino nakties naujienas, bet ir pamatysite raudonojo kilimo žvaigždes bei pirmieji sužinosite, kas laimėjo statulėles. Tad susitinkame ankstų pirmadienio rytą skaitomiausiame portale DELFI!

Šįmet jau penktąjį kartą „Oskarui“ nominuotas Leonardo DiCaprio neseniai triumfavo Didžiosios Britanijos apdovanojimuose „Bafta“. Pastarieji apdovanojimai neretai pavadinami ir „Oskarų“ šaukliais, tad tikėtina, jog šįmet L. DiCaprio pagaliau gaus išsvajotąją statulėlę.

„Bafta“ apdovanojimuose taip pat triumfavo ir filmas „Hju Glaso legenda“, susižėręs ne vieną apdovanojimą.

„Orkarai“ bus išdalyti naktį iš vasario 28 į 29 dieną. Bus apdovanoti ne tik geriausi aktoriai, bet ir tie, kurie geriausiai įkūnijo antraplanius vaidmenis, taip pat bus išrinktas geriausias filmas, geriausia filmo daina, garso takelis, įspūdingiausi kostiumai bei grimas, scenarijus ir kiti už kadro likę, tačiau ne mažiau svarbų darbą atlikę asmenys.

Įdomu tai, kad šįmet „Oskarų“ nominantų sąraše galima rasti filmą, prie kurio nemažai prisidėjo ir specialus DELFI korespondentas Artūras Morozovas. Tai režisieriaus Evgeny Afineevsky juosta apie kruvinus Ukrainos įvykius „Liepsnojanti žiema: Ukrainos kova už laisvę“, ši kino juosta nominuota Geriausio dokumentinio filmo kategorijoje.

DELFI klausia savo skaitytojų, kas šįmet, Jūsų nuomone, turėtų pelnyti „Oskarus“ pagrindinėse kategorijose? Išreikškite savo nuomonę apklausoje, o jau ankstų pirmadienio rytą sužinosime, ar galite savovadinti kino žinovais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)