Laukiant filmo premjeros, kuri Lietuvos kino teatruose įvyks jau sausio 8 dieną, jo kūrėjai siaubo istorijų gerbėjams pristatė galimybę į filmą įsijausti dar nenusipirkus bilieto. Interaktyvus žaidimas, kurį rasite paspaudus šią nuorodą, leidžia įkelti koją į tikrąjį savižudžių mišką, esantį Japonijoje. Jums tereiks ausinių ir susikaupimo, tuomet leiskitės į bauginančią ekskursiją.

Programai sukurti jos kūrėjai naudojo realias Aokigaharos miško nuotraukas, tad vaizdas – išties realus.

Filmas „Demonų miškas“ pasakos amerikietės Saros (aktorė Natalie Dormer) istoriją: vieną dieną ji sužino, jog dvynė sesuo išvyko į Japonijoje esančią savižudžių girią. Išsiaiškinusi, dėl ko žmonės ten vyksta, mergina išvažiuoja paskui seserį. Įžengusi į Aokigaharą, ji atsiduria demonų pasaulyje, kuriame atskleidžiamos seniai užmirštos paslaptys, o neramios piktosios dvasios minta gyvųjų energija.

Kraują stingdančios istorijos „Demonų miškas“, kuri Lietuvos kino teatrus pasieks sausio 8 dieną, anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją