„Gone with the Wind“ („Vėjo nublokšti“)
„Tau labai reikia bučinių. Tave turi bučiuoti, dažnai bučiuoti. Toks žmogus, kuris moka bučiuoti“, – pasakė Clarkas Gable’as, vaidinantis Rhettą Butlerį, Vivien Leigh’s įkūnytai Scarlett O’Harai.

„Lady and the Tramp“ („Dama ir valkata“)
Ji buvo gerai išauklėta mergina, jis – mielas svajoklis, susitikę 1995 m. animaciniam filme jie nebeišsiskyrė.

„Breakfast at Tiffany’s“ (Pusryčiai pas Tiffany“)
1961 m. filmas tebemėgstamas žiūrovų už romantišką Holly (Audrey Hepburn) ir Paulo (Georgeas Peppardas) finalinį bučinį stipriai lyjant Niujorke.

"When Harry Met Sally" („Kai Harry’is sutiko Sally“)
1989 m. komedijoje gausu romantiškų scenų, pasvarstymų, ar vyras ir moteris gal būti draugai, o herojų susitaikymo per Naujuosius metus scena tikriausiai pravirkdė ne vieną. Billy’is Crystalas (Harry‘is) pasakė Meg Ryan (Sally): „Atėjau šį vakarą, nes supratau, kad noriu nugyventi su žmogumi visą likusį gyvenimą, noriu, kad likęs gyvenimas kuo greičiau prasidėtų.“

„Pretty Woman“ („Graži moteris“)
„Nesibučiuoju į lūpas“, – įspėja Vivian (Julia Roberts) Edwardą (Richardą Gere’ą) 1990 m. filme. Kai jie visgi pasibučiuoja, žiūrovai supranta, kad jis jai – daugiau, nei klientas.

„Ghost“ („Vaiduoklis“)
Formaliai scenoje iš 1990 m. filmo Molly Jensen (Demi Moore) glamonėjasi su Mae Brown (Whoopi Goldberg), bet iš tiesų į Oda Mae įsikūnijęs velionis Molly vaikinas Samas Wheatas (Patrickas Swayze’as).

"Titanic" („Titanikas“)
Iš pradžių režisierius Jamesas Cameronas 1997 m. filmui norėjo surasti Audrey Hepburn tipo aktorę, o Leonardas di Caprio vos neatsisakė vaidmens. Visgi pagrindinių aktorių bučinys – vienas iš labiausiai jaudinančių, nors L. di Caprio neseniai sakė interviu, kad bučiuoti K. Winslet tas pats lyg giminaitę.

„Spiderman“ („Žmogus voras“)
Žmogaus voro (Tobey Maguire) ir Mary Jane (Kirsten Dunst) bučinys 2002 m. filme gniaužė pagrindiniam aktoriui kvapą, bet ne dėl romantinių jausmų, o todėl, kad jam į nosį kapsėjo lietaus lašai.

„Slumdog Millionaire“ („Lūšnynų milijonierius“)
Tikriausiai visiems aišku, kodėl Jamalas (Devas Patelis) buvo tiek susižavėjęs vaikystės drauge Latika (Freida Pinto). Jie galiausiai pasibučiuoja Mumbajaus traukinių stotyje.

„Twilight“ („Saulėlydis“)
Turbūt daugelis sutiks, kad Bellos (Kristen Stewart) ir Edwardo (Robertas Pattinsonas) bučinys – vienas romantiškiausių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją