Romantinės komedijos Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas prodiuseriai tikina, kad šiame filme žiūrovai J. Jankevičių išvys visai kitokį, nei buvo įpratę matyti – romantišką ir dėl meilės galvą pametusį vaikiną. Tačiau sarkastišku humoro jausmu garsėjantis komikas atsigriebė filmavimo užkulisiuose. Laidė juokelius taip linksmindamas kūrybinę komandą.

Kaip įrodymu, filmo kūrėjai dalinasi šmaikščiu video filmuku iš filmavimo užkulisių, kuriame įamžinti J. Jankevičius ir jo partnerė aktorė Elžbieta Latėnaitė. Belaukiant romantiško ir aistringo bučinio scenos filmavimo, Justinas pasidalino pikantiška savo gyvenimo detale.

Mano pirmas pasilaižymas šiaip buvo tūkstantinėje minioje. Man buvo 15-ka metų, aš buvau girtas. Jai buvo 17-ka ir ji, kaip ir pridera pagal to amžiaus paniatkes, buvo ką tik pavėmusi…“, - apie pirmąjį visai neromantišką savo bučinį vaizdo siužete pasakoja humoristas.


Justinas Jankevičius

Rudenį kino ekranus pasieksianti romantinė komedija bus ne tik Justino debiutas kine, bet ir pirmas Andriaus Žiurausko režisuotas vaidybinis filmas. Prodiuserių kompanijos „Singing Fish“ kuriamame filme Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas“ J. Jankevičius atlieka paskutinio romantiko žemėje ir nelabai vykusio stand-up komiko Beno vaidmenį. Jo personažas vos per septynias dienas desperatiškai bandys susigrąžinti didžiąją savo meilę.

Niekur profesionaliai aktorystės nesimokęs J. Jankevičius atskleidė, kad įsijausti į patikėtą vaidmenį padėjo asmeninės patirtys: „Aš nežinau, kaip man pasisekė. Čia reikės nueiti į filmą ir pažiūrėti pačiam, bet patirtis buvo didžiulė. Kai rengiausi filmui, man įsijausti į Beno personažą labai padėjo mano asmeninės patirtys. Atkasiau daug failų savo gyvenime, kurie siejasi su Beno gyvenimu. Man nereikėjo visiškai išeiti iš savęs. Jis kitoks, bet ačiū Dievui, jis buvo panašus į mane ir tai palengvino mano dalią.

Justinas Jankevičius

Kartu su J. Jankevičiumi šiame filme vaidmenis atliks aktoriai Dainius Kazlauskas, Elžbieta Latėnaitė, Emilija Latėnaitė, Ainis Storpirštis, epizodinius vaidmenis atliks Paulius Ambrazevičius, Dominykas Klajumas, Saulius Urbonavičius-Samas ir kiti.

Justinas Jankevičius

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)