Vėliau tikimasi filmų gerbėjams pristatyti ir kitų Spielbergo režisuotų filmų, tokių kaip "E.T.", "Juros periodo parkas" (užimančių atitinkamai ketvirtąją ir penktąją vietą pelningiausių visų laikų filmų sąrąše), "Šindlerio sąrašas" bei "Dingęs pasaulis: Juros periodo parkas", DVD versijas.

1999-ųjų rudenį didžiuosiuose ekranuose pasirodžiusi juosta "Gelbstint eilinį Rajaną" buvo pirmasis režisieriaus darbas, išleistas ir DVD versijoje.

Stevenas Spielbergas kartu su "Universal Home Video" jau anksčiau ketino išleisti "Juros periodo parko" bei kitų režisieriaus kompanijos "Amblin Entertainment" darbų, pavyzdžiui 1997-ųjų juostos "Atgal į ateitį", DVD versijas, tačiau šiuos planus teko atidėti dėl neišspręstų piratavimo problemų bei dėl negausiai paplitusių DVD grotuvų.

Beje, 1980-aisiais buvo išleista "Nasrų" vaizdo kasetė, tačiau dėl nedidelės tokių kasečių paklausos tuo metu buvo parduota tik 800 000 jos kopijų, kai tuo tarpu "Juros periodo parko" gerbėjai išgraibstė net 17 milijonų šio filmo kopijų vaizdo kasetėse bei lazeriniuose diskuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją