2011–aisiais viename interviu JK Rowling užsiminė, jog prieš filmavimus ji A. Rickmanui, kuris įkūnijo profesorių Severusą Speipą, ji pašnibždėjo vieną itin svarbią šiam herojui detalę. Tačiau tuomet nutylėjo, kas tai buvo.

Pasirodo, iki šiol gerbėjai tai prisimena ir „Twitter“ paklausė rašytojos, ką gi ji papasakojo A. Rickmanui, tačiau neatskleidė viešai.

Dabar, po netikėtos vėžiu sirgusio A. Rickmano mirties, JK Rowling patvritino: Sneipas buvo įsimylėjęs Hario Poterio mamą Lily, kuri žuvo norėdama savo sūnų apsaugoti nuo Lordo Voldemorto.

„Pasakiau jam, kas slypėjo už žodžio „visuomet“ – JK Rowling atsakė susidomėjusiam gerbėjui.

Šis įdomus faktas susijęs su paskutiniosios novelių apie burtininką dalies epizodu, kuomet profesorius Sneipas, paklaustas, ar mylėjo savo vaikystės draugę Lily, atsakė „visuomet“. Tačiau tai paaiškėjo tik pačioje Poteriados pabaigoje. Pasirodo, rašytoja A. Rickmanui šį svarbų faktą atskleidė kur kas anksčiau nei filmų ar knygų gerbėjams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)