Nepadorių dialogų dubliažui pasirinktas visas būrys pirmo ryškumo Holivudo žvaigždžių: Jamesas Franco, Edwardas Nortonas, Salma Hayek, Paulas Ruddas, Jonah Hillas, Michaelas Cera, Sethas Rogenas, Danny McBride’as, Kristen Wiig.

„Sutikau dirbti su šia komanda net neskaičiusi scenarijaus. Ir tai buvo didžiausia problema, nes pamačiusi tekstą žagtelėjau. Esu mama, šiaip jau man tokiomis sparnuotomis frazėmis kalbėti nederėtų. Tačiau pasakysiu atvirai – man tai buvo tikra palaima. Ne kasdien gali svaidytis pačiais nešvankiausiais žodžiais. O dar prie to prisideda faktas, jog tave, kiek raudonuojančią iš gėdos mato tik garso režisierius! Seniai nebuvau tiek keikusis ir juokusis. Tai buvo pati geriausia atsipalaidavimo terapija, kokios negali suteikti nei masažai, nei atostogos kalnuose“, – juokiasi S. Hayek.

Pats S. Rogenas neslepia, jog drauge su vaikystės draugu Evanu Goldbergu šią juostą kūrė beveik dešimtmetį: tiek laiko truko ne tik scenarijaus rašymas, aktorių su tinkamiausiais balsais paieška, bet ir bandymas įtikinti studiją „Sony Pictures“ filmą paleisti į kino teatrus. Duetas prieš tai jau buvo „prisidirbęs“, kai sukūrė juodąją komediją „Interviu su Diktatoriumi“ apie Šiaurės Korėjos diktatorių. Tuomet ne tik jie, bet ir studija sulaukė grasinimų, kuriam laikui net buvo „nulaužti“ jos serveriai, o kai kur komedija išvis uždrausta.

„Naujojo mūsų šedevro „Dešrelių balius“ niekas neuždraudė. Kol kas. Patirtis mūsų kuklesniais nepadarė, bet ateityje tikrai savo filmuose nebežudysiu dar gyvų diktatorių“, – juokiasi S. Rogenas.

„Dešrelių baliaus“ veiksmas vyksta dideliame prekybos centre, kur kartu su kitomis dešrelėmis ir daugybe kitų maisto produktų gyvena dešrelė, vardu Frenkas. Didžiausia Frenko (ir visų kitų) svajonė – tapti dievų (taip jie vadina žmones) išrinktaisiais ir kartu iškeliauti Anapus, kur laimė niekada nesibaigia.

Tačiau vieną dieną Frenkas ir jo bičiuliai susipažįsta su alkoholio buteliu, kuris jiems papasakoja siaubingą istoriją. Pasirodo, į žmonių namus iškeliavęs maistas toli gražu nesimėgauja niekad nesibaigiančia laime. Frenkas nutaria išsiaiškinti tiesą.

Animacinis filmas suaugusiems „Dešrelių balius“ Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti jau šį savaitgalį, rugsėjo 16 dieną.

Filmo suaugusiems anonsas (N-16):

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)