Jis papasakojo, kad 4.30 val. suskambo telefonas ir jam buvo pranešta, kad jo sūnus pakliuvo į avariją – jo automobilis nulėkė nuo skardžio.
Pierce‘as nuskubėjo į įvykio vietą, į Ramiojo vandenyno pakrantės greitkelį Kalifornijoje, kur buvo vykdoma gelbėjimo operacija.

Jis pridūrė: „Pamačiau sraigtasparnį danguje, o gelbėtojas pranešė, kad yra šeši sužeistieji, vienas kritinės būklės, o tada pamačiau savo sūnų neštuvuose, kurį skubiai įkėlė į sraigtasparnį. Laikiau jo ranką ir meldžiausi, kad tai nebūtų jo paskutinis atodūsis.“

Seanas pasveiko ir dabar yra aktorius, tačiau 65 m. Pierce‘as sako, kad ši sunki patirtis jam padėjo filmuojantis filme „Geriausias“.

Jis pridūrė: „Man praktiškai nereikėjo vaidinti. Man patinka filmas, bet jis tikrai ne kiekvienam, tačiau man tai nerūpi.“

Pierce‘as pasakė, kad filmą „Geriausias“, kuriame vaidina ir Susan Sarandon, planuojama išleisti vėliau šiais metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją