Vaizdo įraše matyti, kaip L. DiCaprio atvyksta į vakarėlį, vykusį pasibaigus apdovanojimams. Būryje žmonių linksmai bendravęs vyras įamžintas ir išvykstant. Tiesa, tuomet Leonardo į automobilį sėdo jau ne vienas, o su dar keliomis merginomis.

Tik L. DiCaprio įsėdus į automobilį, jam atnešama „Oskaro“ statulėlė. Šis faktas užsienio žiniasklaidoje pasėjo gandą, neva Leonardo vakarėlyje pamiršo savo „Oskarą“.

Beje, žinios, kas šįmet bus paskelbtas geriausiu aktoriumi ir apdovanotas "Oskaro" statulėle, laukė būriai L. DiCaprio gerbėjų visame pasaulyje. Ši nominacija buvo labiausiai aptarinėjama viso pasaulio žiniasklaidoje.

Paaiškėjus, kad auksu aplietą prestižinį apdovanojimą šįmet savo rankose iš tiesų spaudžia L. DiCaprio, internautai pašėlo. Praėjus vos kelioms valandoms po žinios, socialinius tinklus užplūdo dešimtys juokingų paveikslėlių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)