72 metų B. Kingsley gimė D. Britanijoje gyvenančių Kenijoje gimusios moters ir indo daktaro šeimoje, kuri vos gimusį berniuką nusprendė pavadinti Krishna Bhanji. Tačiau sulaukus pilnametystės būsimam aktoriui vienas kino pasaulio profesionalas iškart pasakė: „su tokiu vardu tau visą gyvenimą teks vaidinti tarnus.“

„Jis man rėžė atvirai: keisk vardą arba gausi tik tarnų vaidmenis ir niekuomet nevaidinsi karalių, įtakingų politikų ar prezidentų. Tuomet aš buvau jaunas ir paklausiau patarimo. Turbūt tas režisierius buvo teisus, nes mano karjera susiklostė puikiai. Tačiau dabar aš to nedaryčiau. Toks jau mano charakteris: jei kažkas pasako, kad man nepasiseks, būtinai turiu įrodyti, kad jis klysta. Ir įrodau, žinoma. Todėl galiu patarti jaunimui: galvokite savo galva ir įsiklausykite į nuojautą. Tai du dalykai, kurie retai kada apgauna“, – sako B. Kingsley. Tokį vardą aktorius išsirinko 7-ojo dešimtmečio pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)