29-erių S.Johansson buvo viena paskutiniųjų, įšokusių į S.Jonze‘o juostos traukinį. Iki tol režisierius jau buvo nufilmavęs ir įgarsinęs pilną filmo versiją su kita aktore – Samantha Morton. „Peržiūrėję filmą supratome, kad tai, ką padarėme drauge su Samantha, netiko herojei. Tad teko ieškoti jai pamainos. Kai susitikau su Scarlett, ji pasakė, kad įgyvendinti, ką esu sumanęs nebus lengva, bet ji pamėgins“, – Hitfix.com sakė kūrėjas. Galiausiai už šį „balso vaidmenį“ S.Johansson buvo įvertinta tarptautinių kino žinovų, o Romos kino festivalyje pelnė geriausios aktorės apdovanojimą.

Kadras iš filmo "Ji"

Aktorė juokavo filmavimo metu beveik visą laiką buvusi „mažoje atskirtoje kalėjimo būdelėje“, nors greta visuomet buvo J.Phoenixas ir S.Jonze‘as. Ką reiškia būti nuolat girdimai ir niekada nematomai? „Buvo akimirkų, kai jaučiausi nuoga. Tai kas, kad buvau apsirengusi. „Ji“ – labai intenstyvus filmas, žinau, kad ir Joaquinui nebuvo lengva. Tai stipri juosta, nes joje nepasislėpsi. Kas norėtų, kad girdėtų jo slapčiausius ir intymiausius pokalbius? Aš nemėgstu girdėti savo balso net klausydamasi balso pašto, o čia viskas buvo kur kas intymiau“, – apie neįprastą rolę Huffingtonpost.com kalbėjo S.Johansson.

Viename naujausių interviu „The Wall Street Journal“ aktorė prisipažino iki šiol tebenorinti filmuotis sėkminguose ir didinguose filmuose, bet nesiekianti būti seksualia ir geidžiama. „Nebenoriu būti naivi. Malonu būti gražiai ir žvilgančiai, tačiau nenoriu būti svajų ir troškimų objektu. Kodėl? Nes tai ilgai netrunka“, – kalbėjo ji.

Filmus „Būti Džonu Malkovičiumi“ bei „Adaptacija“ sukūrusio S.Jonze‘o naujausia juosta „Ji“, kurioje žiūrovai išvys originalią, įsimenančią ir žavingai keistą meilės istoriją, Lietuvos kino teatrus pasieks balandžio 11 dieną.

Filmo „Ji“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)