Naujuose superherojų nuotykiuose pamatysime visą būrį Holivudo žvaigždžių. Čia nusifilmavo “Matricos” aktorius Laurence’as Fishburne’as, Marką Zuckerbergą “Socialiniame tinkle” įkūnyjęs Jesse Eisenbergas, 5 ”Oskarams” nominuota Amy Adams ir kiti kino žiūrovams puikiai pažįstami veidai.

Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra

Prieš tai rodytuose filmuose Betmeną vaidinęs Christianas Bale’as prisipažino neapsidžiaugęs, kai sužinojo, jog legendinis juodasis kostiumas atiteko kitam aktoriui. “Kai išgirdau, jog vaidmuo atiteko kažkam kitam, mano kūnas tarytum suakmenėjo. Pusvalandį žiūrėjau į vieną tašką ir negalėjau pratarti nė žodžio. Tačiau man jau 40. Turėčiau susitaikyti su mintimi, jog esu per senas. O faktas, kad pavydžiu B. Affleckui... Kada nors tai praeis”, - svarsto Ch. Bale’as.

Kino kritikai jau dabar neabejoja: filmo “Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra” kūrėjai superherojų vaidmenims aktorius pasirinko labai taikliai. Tiek B. Affleckas, tiek Supermeną juostoje “Žmogus iš plieno” jau vaidinęs H. Cavillas, populiariausius visų laikų komiksų herojus įkūnyjo profesionaliai bei įtikinamai.

Naujausia fantastinė veiksmo juosta žiūrovų dėmesį prikaustys iki pat paskutinės minutės. Gotamo milijardierius Briusas Veinas įsitikinęs, jog būtina sutramdyti Supermeną, nes jo galios gali būti pražūtingos. Betmenas atvyksta į Metropolį ir meta iššūkį didvyriui iš Kriptono.

Kol juosta “Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra” dar tik keliauja į Lietuvos kino teatrus, siūlome sudalyvauti apklausoje.

Kovo 25 dieną kino teatruose startuosiančios juostos anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)