Be to, prie aktorių komandos filmo prodiuseriai kviečia prisijungti ir Wesley Snipes'ą, kai tik šis išeis iš kalėjimo, kur šiuo metu atlieka bausmę už mokesčių slėpimą.

„Vieną iš personažų tikrai vaidins Nicolas Cage'as, – pagaliau oficialiai pareiškė filmo prodiuseris Avi Lerneris. – Taip pat į filmavimo aikštelę vėl ketiname grąžinti Mickey Rourke. Jei tik jis nebus pernelyg pašėlęs.“

Kaip tik šiuo metu pasaulio kino teatruose rodoma antroji „Nesunaikinamų“ dalis, kurioje vėl vaidina visi ryškiausi veiksmo filmų herojai Sylvesteris Stallone, Arnoldas Schwarzeneggeris, Bruce‘as Willisas, Jeanas Claude‘as Van Damme‘as, Jasonas Stathamas ir kiti. Šio filmo premjera Lietuvoje – jau šį savaitgalį.

O kol kino teatruose dar tik rodoma antroji trilerio dalis, vaidmeniui trečiajame „Nesunaikinamų“ filme besiruošiantis Nicolas Cage'as taip pat nesnaudžia. Jau nuo rugsėjo 14 d. jį bus galima pamatyti naujausiame „Nesunaikinami 2“ režisieriaus Simono Westo darbe – trileryje „Pagrobimas“.

Į gabaus bankų plėšiko Vilio kailį įtempto siužeto juostoje įsikūnijęs „Oskaro“ laureatas leidžiasi į mįslingai dingusio brangiausio jam žmogaus paieškas.

Pasaulinė filmo „Pagrobimas“ premjera ir Lietuvos kino teatruose jau rugsėjo 14 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)