Pozityvių kritikų atsiliepimų sulaukusi „30 Seconds to Mars“ vokalisto Jared‘o Leto sukurta daina „Kings and Queens“ visuomenei buvo pristatyta dar 2009-ais metais kaip grupės naujausio albumo „This is war“ singlas. Šį albumą grupė pristatys ir lapkričio 3 d. Vilniuje vyksiančio koncerto metu.

Lapkričio pabaigoje kino teatrus pasieksiantis filmas pasakoja našlaičio Hugo, gyvenančio Paryžiaus geležinkelio stotyje drauge su savo prasigėrusiu dėde, istoriją. Pagrindinis berniuko tikslas – užbaigti tėvo pradėtą darbą.

Pirmasis M. Scorsese sukurtas trimatis filmas yra Brian‘o Selznick‘o bestselerio „Hugo Kabreto išradimas“ („The invention of Hugo Cabret“) ekranizacija.

Spėjama, jog nuotaikingas garsaus režisieriaus filmas į kino teatrus vilios ne tik dėl įspūdingų 3D efektų, bet ir aktorių desanto. Aktorių kolektyve tokios pavardės kaip: Jude Law, Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją