Kaip aktorius G. Kennedy debiutavo 1956 metais televizijos seriale „Seržantas Bilko“, o po ketverių metų pirmą kartą pasirodė ir didžiuosiuose kino ekranuose – filme „Spartacus“ („Spartakas“). 1968 metais aktorius buvo įvertintas „Oskaru“ už antraplanį Draglaino vaidmenį dramoje „Cool Hand Luke“.

G. Kennedy yra nusifilmavęs virtinėje sėkmingų filmų. Vienas iš jų yra drama „Airport“ („Oro uostas“), kurioje jis įkūnijo pagrindinį aviacijos mechaniką Džo Patronį. Šį vaidmenį jis atliko ir trijuose šio filmo tęsiniuose.

1988 metais jis suvaidino kapitoną Edą Hokeną – didvyrio Leslio Nilseno partnerį filmų serijoje „The Naked Gun“ („Nuogas pistoletas“). 1991 ir 1994 metas pasirodė šio filmo tęsiniai, kuriuose G. Kennedy toliau vaidino E. Hokeną.

Už savo indėlį į kino meną G. Kennedy turėjo savo plytelę su žvaigžde Holivudo Šlovės alėjoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)