Per pasaulį galingo cunamio banga ritasi nauja pramoga. Panašiai, kaip šiuo metu „Pokemon Go“ manija, tik jos pavadinimas – „NERVE“. Nori pamatyti, kaip eiliniai žmonės daro pačius neįtikinamiausius, nutrūktgalviškiausius, beprotiškiausius dalykus? Atsisiųsk programėlę, prisiregistruok ir tapk žiūrovu. Užsikabinai? Išbandyk pats – tapk žaidėju! Kiekviena žaidimo užduotis įvertinta skirtinga pinigų suma. Kuo užduotis sudėtingesnė, tuo didesni pinigai. Kas juos sumoka? Tokie pat žmonės kaip tu, žiūrintys tavo nuotykius.

Skamba įdomiai ir patraukliai, tiesa? Būtent toks bus atkeliaujančio filmo siužetas. Šio filmo sulaikę kvapą laukia visi, dievinantys filmus, kurių metu baisu net sumirksėti. Ir Holivudo žvaigždės Julios Roberts šlovės laiptais kylančios gražuolės dukterėčios Emmos Roberts. Ji – pagrindinė trilerio žvaigždė.

„Perskaičiusi scenarijų negalėjau nesutikti vaidinti filme. Jau seniai nieko panašaus kino teatruose nebuvo. Tai – ne tik intriguojanti, kvapą gniaužianti, bet ir pamokanti istorija apie iš pirmo žvilgsnio nepavojingą pramogą, kuri išties yra pražūtinga“, – pasakoja E. Roberts.

„Mūsų amžiuje narkotikams prilyginamas ir greitas maistas, ir saldumynai, ir net meilė. O kaip su žaidimais ir realybės šou? Dėl jų taip pat žmonės miršta, susižeidžia ir praranda sveiką nuovoką. Puikus šiandieninis pavyzdys – pasaulį užvaldžiusi programėlė „Pokemon Go“, tiesa? Lakstydami paskui kažkokius nesuvokiamus personažus žmonės krenta nuo uolų, pakliūna po automobilio ratais, įkrenta į šulinius. Mūsų filme žaidimas – dar pavojingesnis“, – intriguoja vienas iš režisierių Arielis Schulmanas. Jis trilerį „NERVE: drąsos žaidimas“ kūrė drauge su kolega Henry Joostu.

Trileris pasakos apie koledžo naujokę Vy (akt. E. Roberts), pasiryžtančią išbandyti „NERVE“. Vos užsiregistravusi gauna pirmąją užduotį: pabučiuoti nepažįstamą vaikiną ir už tai užsidirbti šimtą dolerių. Užduotims sudėtingėjant, auga ir laimima suma. Praleisti su pabučiuotu vaikinu vakarą mieste. Apsilankyti prabangioje parduotuvėje. Pavogti iš jos rūbų. Užduotys tampa vis pavojingesnės, o anoniminiai žaidimo stebėtojai pamažu perima merginos gyvenimo kontrolę.

Pražūtingas žaidimas „NERVE“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja jau liepos 29 dieną. Pamatykite anonsą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)