Vaizdo klipe antrosios dalies „Gautas iškvietimas 3“ aktoriai, persirengę filmo personažais – policininkais – į kamerą tiesiai šviesiai išrėžė, ką apie juos galvoja apie žmones, neinančius jų pasižiūrėti į kiną, o pageidaujančius gauti filmą nelegaliai.

„Atsiminkit – jeigu jūs vagiat iš manęs, jūs vagiat ne tik iš manęs, bet vagiat ir iš to, iš ko aš pavogiau“, – prieš kameras kalbėjo Mantas Katleris, filme pasirodantis naujame, pareigūno amplua. Pirmame filme jis vaidino policijos suimamą nelegalių filmų siuntėją.

„Gėdą darot Lietuvai“, – į ekraną išrėžė Giedrius Sasnauskas. Tačiau iškart pridūrė, kad pats vakar taip pat siuntėsi filmą. „Atsisiunčiau vakar filmą apie tuos žmones, kurie nelegaliai siunčiasi filmus“, – teigė G. Sasnauskas.

Vienas epizodas iš galutinio montažo buvo iškirptas. Į filmuką nepateko policijos komisarą vaidinančio Mariaus Repšio žinutė piratams. Kūrybinė grupė šią dalį turėjo pašalinti dėl necenzūrinės leksikos. Pilna, tačiau cenzruota versija galbūt bus publikuota tik filmo „Facebook“ puslapyje.

Filmas „Gautas iškvietimas 3“ kino ekranuose pasirodys spalio 7 d. Filme pamatysime pamėgtus pirmosios dalies aktorius – Inetą Stasiulytę, Timūrą Augucevičių, Marių Repšį, Vaidotą Grincevičių, Leonardą Pobedonoscevą, Ramūną Cicėną bei visiškai naują Manto Katlerio ir Artūro Svorobovičiaus ekipažą. Antro plano vaidmenyse kūrybinė komanda vėl subūrė pramogų žvaigždyną. Filme pasirodys Astą Valentaitė, Donatas Katkus, Daina Bilevičiūtė, Erika Dženings, vos į ekraną telpantis Jonas Valančiūnas ir kiti.

„Filmui“ scenarijų kūrė Tadas Vidmantas ir Laurynas Kaminskas. Filmą „Gautas iškvietimas 3“ bus galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo 2016 metų spalio 7 dienos.

Apie filmą „Gautas iškvietimas 3“

„Super“, „geriausias filmas pasaulyje“, „Kada bus parsisiųsti?“ – tokie epitetai lydėjo kontraversišką, nevienareikšmių vertinimų sulaukusį pirmąjį pilno metro Tado Vidmanto filmą „Gautas iškvietimas“. Nepraėjus nei metams, į ekranus atkeliauja trilogiją užbaigianti antra serijos dalis – „Gautas iškvietimas 3“.

7-asis policijos komisariatas po pirmojo filmo sėkmės daro tai, ką pareigūnams tenka daryti itin retai – išleisti dideles sumas pinigų. Neoficialiu komisariato šūkiu iš „Ginti, saugoti, padėti“ virtus „Pirkti, leisti, iššvaistyti“, pradeda aiškėti, kad laimės už pinigus nenusipirksi. Tačiau tai nereiškia, kad bandyti neverta.

Ekipažai lyg magnetas traukia bėdas, sudėtingiausius iškvietimus ir keblias situacijas, todėl pinigai tvirtose teisingumo rankose ilgai neužsibūna. Ar pinigai pakeičia žmones? Kuri pareigūnė laukiasi? Ar tikrai naujojo filmo pabaigos sulauks ne visi pamilti personažai?

Visa tai kūrėjai žada atsakyti dar smagesniame, dar įspūdingesniame ir dar daugiau žvaigždžių turinčiame vienintelės policijos komedijos Lietuvoje tęsinyje „Gautas iškvietimas 3“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)