Tik rugpjūčio 26-27 dienomis ir tik „Forum Cinemas“ kino teatruose visoje Lietuvoje visiems veiksmo žanro gerbėjams bus suteikta išskirtinė galimybė pirmą kartą didžiuosiuose kino ekranuose pamatyti du pirmus ir pačius geriausius Jameso Camerono režisuotus „Terminatoriaus“ franšizės filmus, kurie tapo tikra kino klasika.

„Terminatoriaus“ mini-maratono metu žiūrovų lauks ne vien 1984 metais gimęs režisieriaus Jameso Camerono fantazijos vaisius, kuriame pirmąkart Arnoldas Schwarzeneggeris įkūnijo kiborgą T-800, bet taip pat visiškai unikaliai 3D formate atgimęs 1991 metų filmas „Terminatorius 2: Paskutinio teismo diena“ (angl. „Terminator 2: Judgment Day“).

Be to, Vilniaus ir Kauno kino salėse puikioje atmosferoje bendraminčių būryje vyks išskirtinis abiejų filmų pristatymas. Kino aistruolių taip pat lauks teminiai konkursai, specialus protmūšis ir, žinoma, bus dalinami smagūs, su filmu susiję prizai.

Tai bus vienintelė galimybė kino ekrane vienu metu pamatyti abu šiuos mokslinės fantastikos šedevrus, kurie iki dabar leidžia stebėtis jų novatoriškumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)