Dabar – puikiausia proga tai įrodyti. DELFI ir kino platinimo kompanija „Acme“ skelbia konkursą „Įgarsink filmą „Asteriksas olimpinėse žaidynėse“! Nugalėtojo laukia apsilankymas profesionalioje įgarsinimo studijoje, režisierių pamokymai ir patarimai, o svarbiausia – galimybė įgarsinti frazę komedijoje visai šeimai „Asteriksas olimpinėse žaidynėse“ ir didžiuotis savo pavarde titruose šalia žinomų lietuvių aktorių.

„Ir ką?! Tikėjotės ko? Russelo Crowe?”

Kaip galėtų skambėti tokia frazė pagyrūno ir nevykėlio kariūno Bruto lūpose? Šį Asterikso ir Obelikso priešininką įgarsino aktorius Dainius Kazlauskas. Manai, kad gali geriau? Pažiūrėk video ir įrodyk!

Fantazuok, storink ir plonink balsą, riaumok ir kvatokis! Įrašyk šią frazę ir siųsk andresu konkursai@acme.lt iki sausio 18 dienos.

Taisyklės tik kelios ir labai paprastos:

Frazė į el. pašto dėžutę turi atkeliauti mp3 formatu;

Nepamirškite nurodyti savo vardo, kontaktinio telefono;

Šmaikščiai atsakykite į klausimą: „Kodėl būtent aš turiu įgarsinti filmą „Asteriksas Olimpinėse žaidynėse“?

Konkurso nugalėtoją išrinks pats garso įrašų studijos režisierius, su laimėtoju asmeniškai susisieks konkurso organizatoriai.

„Asteriksas Olimpinėse žaidynėse“ – trečioji populiarių prancūziškų komedijų „Asteriksas ir Obeliksas prieš Cezarį“, „Asteriksas ir Obeliksas: misija Kleopatra“ dalis. Artėjančios olimpinės žaidynės Pekine filmo kūrėjus įkvėpė sukurti trečiąją fantastinę veiksmo komediją apie Galijos stipruolius Asteriksą ir Obeliksą. 2006-ųjų vasarą ir rudenį didžiausioje Ispanijos kino studijoje nufilmuotos komedijos scenarijus kruopščiai slepiamas. Žinoma tik tiek, kad galijiečiai ir romėnai savo santykius šį kartą aiškinsis Olimpinių žaidynių arenose kartu su graikais ir egiptiečiais, kuriuos į kovą atves charizmatiškasis Edifis.

Kai klastingasis Julijus Cezaris nusprendžia į varžybas komandiruoti raumeningą stipruolį gladiatorių Maximusą, jų amžinieji priešai šalies garbę ginti pakviečia Asteriksą ir Obeliksą. Tačiau Olimpiados teisėjai griežtai uždraudžia galijiečiams naudoti magiškojo gėrimo dopingą ir du didžiavyriai kovoje dėl aukso gali triumfuoti tik pasinaudoję išradingumu.

Komedijoje „Asteriksas Olimpinėse žaidynėse“ vaidina ne tik kino grandai Gerardas Depardieu ar Alainas Delonas, bet ir visas būrys sporto žvaigždžių. Lenktynininko Michaelo Schumacherio, krepšininko Tony Parkerio, futbolininkų Davido Beckhamo ar Zinedine‘o Zidane‘o gerbėjai savo dievukus taip pat išvys kino ekrane.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją