„Vienas garsus ir gerbiamas kino kritikis neseniai pasidžiaugė, jog artimiausiu metu sulauksime net dešimties lietuviškų kino filmų premjerų. Ir nors šio gerbiamo kritiko kompetencija ir patirtis jam iš anksto pakuždėjo apie kino filmo „Moterys meluoja geriau“ riziką dėl televizinių ištakų, mes vis tiek jį nufilmavome ir šiandien norime apie tai pranešti“,- šypsosi filmo prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

Vaidins garsūs aktoriai

Yra paslaptingų kino kūrėjų, kurie suburtais filmui aktoriais pasigirti neskuba. Taip jie išlaiko intrigą. Pilnametražio filmo „Moterys meluoja geriau“ kūrėjai neatsispyrė pagundai pasireklamuoti ir atskleisti pavardes tų, kurie sutiko nusifilmuoti „Moterys meluoja geriau“.

Filme žiūrovai išvys visus kultiniais tapusius serialo veikėjus: gražuolę Kristiną (akt. Edita Užaitė), valiūkišką Medą (akt. Edita Norkutė), chuliganą Marijų (akt. Ramūnas Rudokas), romantiškąjį mechaniką Kostią (akt. Džiugas Siaurusaitis) ir kitus. Malonios staigmenos, tokios kaip atlikėjo, televizijos laidų vedėjo bei žurnalisto Marijono Mikutavičiaus debiutas ar pripažinto ir gerbiamo aktoriaus Andriaus Bialobžeskio sukurtas vienas pagrindinių vaidmenų, taip pat garantuojamos.

Pristatomas užkulisių video

„Skaičiau, yra kino kūrėjų, filmavimų metu besikamuojančių iš juoko priepuolių. Ko gero, jų patirtis kino industrijoje leidžia atsipalaiduoti. Kadangi mes tesame serialų kūrėjai, statant filmą mums neteko nei vaduotis iš juoko priepuolių, nei kvatotis susiėmus už pilvų. Atmosfera buvo slogi, niūri, tiesiog žudanti“,- juokiasi R.Skaisgirys.

„Tačiau tikiu, jog juoko priepuoliai ištiks mūsų filmo žiūrovus. 262 valandos – tiek sugaišome filmuodami tai, ką žiūrovai šių metų lapkritį išvys pusantros valandos trukmės romantinėje komedijoje „Moterys meluoja geriau“,- priduria filmo prodiuseris.

Filmą režisuoja dramaturgas, aktorius bei režisierius Alvydas Šlepikas. Scenarijaus autoriai – žinomi lietuvių rašytojai Edvinas Kalėda bei Daiva Vaitkevičiūtė.

„Šiandieninė tendencija pateikti įrodymus, idant patvirtinti apie kino filmo egzistenciją, neaplenkė ir mūsų.Tai štai jums įrodymas – užkulisių video, kuriame – kūrybinės komandos narių užfiksuotos slogiausios akimirkos iš filmavimo aikštelės“,- šypsosi R.Skaisgirys.

Užkulisių video:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)