„Dėl filmo sėkmės mūsų šalyje net neabejojau, juk komedijoje vaidina puikiai lietuviams žinomi aktoriai, o ir komiškos situacijos mums gerai pažįstamos ir artimos. Tačiau kaip juostą sutiks kanadiečiai, net neįsivaizdavau. Po metų pertraukos žiūrėdamas „Kaip pavogti žmoną“, jaučiau didžiulį malonumą. Ypač dėl aktorių. Žiūriu ir tikiu tuo, ką jie daro. Taip pat reagavo ir žiūrovai – stebėjosi, kokie puikūs aktoriai vaidina. O tai išties džiugina, nes jau po truputį galime džiaugtis ir girti lietuvių aktorius, jie ne tik pasaulyje garsėjančiame teatre gali būti nepakartojami. Tad noriu jiems eilinį kartą padėkoti: Rimantės Valiukaitės, Ingos Jankauskaitės, Ramūno Cicėno bei Giedriaus Savicko darbas buvo puikiai įvertintas net už Atlanto", – įspūdžiais iš Otavos ir Toronto dalijasi D. Ulvydas. Komediją „Kaip pavogti žmoną“ netrukus galės pamatyti TV3 žiūrovai. Televizinė šio filmo premjera numatoma per Kalėdas.

D. Ulvydo višnagės Kanadoje akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

„Į peržiūrą Otavoje susirinko apie 200 žmonių, malonu, kad dauguma jų – kanadiečiai. Kiek teko bendrauti po filmo, visi buvo labai patenkinti, kad komedija nebuvo „doom and gloom“, kaip visi ir įpratę įsivaizduoti Europos kiną. Žodžiu, renginys tikrai buvo pavykęs – ačiū už gerą filmą!" – sakė Lietuvos ambasados Kanadoje įgaliotas ministras Jonas Skardinskas.

Pasak režisieriaus, tokie atsiliepimai suteikia daug jėgų imti ir kurti kitus naujus, valstybės nefinansuojamus, bet būtent žiūrovams skirtus filmus: „Tikiu, kad kalėdinė juosta „Šventa karvė“ ir vėl bus pati puikiausia pramoga. Kai už lango šalta, ekrane parodysime pačią tikriausią Indijos egzotiką. Humorą ir gerą nuotaiką garantuojame“.

Filmas „Šventa karvė“, kuriame pagrindinius vaidmenis atlieka keliautojai bei žurnalistai Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius, kino teatruose pasirodys jau gruodžio 12 dieną. Juosta pasakos komiškų situacijų pilną istoriją apie dviejų viduramžio krizės kamuojamų vyrų nuotykius, patirtus keliaujant duobėtais Indijos keliais. Drauge toli nuo namų bičiuliai ne tik paklius į įvairias juokingas situacijas, bet ir turės progą patikrinti tikros vyriškos draugystės tvirtumą.

Filmo "Šventa karvė" anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)