„Anabelė“

Tai siaubo filmas, bandantis pakartoti „Išvarymo“ sėkmę. Deja, šįkart tai vyksta ne itin sėkmingai, tačiau juokinga irgi nebus.

Geras vyrukas Džonas savo mylimajai Mijai nusprendžia padovanoti išskirtinę dovaną. Mija kolekcionuoja lėles ir Džonui pavyksta surasti itin retą, nedidelio vaiko dydžio lėlę. Praėjus keletui dienų nutinka tragedija – į namus įsiveržia satanistinio kulto nariai. Siaubas ir kraujo klanai nėra vieninteliai dalykai, liekantys po satanistų apsilankymo. Į naująją Mijos lėlę įsikūnija jėga, žiaurumu ir negailestingumu pranokstanti bet kokį maniaką. Lėlė Anabelė atgyja...

Filmo anonsas:

„Rūsys“

Jei palaikote lietuvišką kiną, rekomenduojame rinktis pirmąją lietuvišką siaubo dramą „Rūsys“. Filmas nėra labai gąsdinantis, tačiau iš kitų pirmiausia išsiskiria interaktyvumu. Tai pirmoji kino juosta pasaulyje, kurios metu savo išmanųjį telefoną reikia laikyti įjungtą. Filme didžiąją dalį laiko vaizdą stebėsime iš namuose sumontuotų kamerų: tarsi per jas seksite tapytojos Ievos ir jos vyro Tomo gyvenimą. O jame dedasi sveiku protu sunkiai paaiškinami dalykai. Filmas priverčia mažiausiai pora kartų krūptelėti, o jo pabaiga viską sudėlioja į vietas.

Filmo anonsas:

„Stounhersto beprotnamis“

Iš tiesų tai mistinis trileris, bet ir siaubo mėgėjai neapsigaus jį pamatę. Filme pasakojama istorija, kaip į kalnų apsuptyje įsikūrusią psichiatrinę ligoninę atvyksta medicinos mokyklos abiturientas. Apžiūrinėdamas ligoninę vaikinas susipažįsta su paciente Eliza. Išskirtinio grožio ir jautrios sielos mergina nepaprastai sudomina būsimąjį gydytoją, tačiau atsisako su juo bendrauti. Ilgainiui ima aiškėti, kad paslaptingi ne tik beprotnamio pacientai, o ir pati įstaiga, kurios rūsiuose slepiama tai, kas visiems laikams pakeis tiek jaunojo medicinos absolvento, tiek visų kitų ligoninės gyventojų likimus.

Filmo anonsas:

„Pasiutę šunys“

Pradėti reikėtų nuo to, kad tai ne siaubo filmas, o siaubo realybės šou. Apie jį informacijos kol kas tik tiek, kad žiūrovai galės stebėti, kaip iš baimės išpūtę akis nuo šunų bando pabėgti krūva nelaimėlių, patekusių į realybės šou tik dėl galimybės laimėti pinigų. Kūrėjai giriasi, kad šis realybės šou – brangiausias televizijos istorijoje, tad jei patinka eksperimentai, užsukite ir įvertinkite, ar išleisti pinigai sugrįš žadamais „malonumais“.

Projekto anonsas: 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)