61-erių aktoriaus K. Costneris atskleidė: faktas, kad tėtis taps blogiuku ir žudys žmones, labai nepatiko jo penkiametei dukrytei Grace.

„Nusiunčiau žmonai nuotrauką iš filmavimo aikštelės Londone ir ji atrašė, kad duktė teiraujasi, ar tėtis muša žmones ir juos nužudo. Naujasis mano įvaizdis išgąsdino Grace“, – juokėsi aktorius.

Apie tai, kaip buvo kuriamas juostos „Nusikaltėlis“ blogiuko įvaizdis, papasakojo ir režisierė Ariel Vromen. „Juokinga tai, kad norint sukurti įtikinantį blogiuką, svarbiausia aktoriui palikti ilgesnius susivėlusius plaukus ir nepalikti plaukų ant veido. Mes pasielgėme priešingai: nuskutome plaukus ir K. Costneriui užauginome ūsus bei barzdą“.

Įtempto veiksmo trileryje pasirodys drauge su K. Costneriu pasirodys ir tokios Holivudo žvaigždės, kaip Ryanas Reynoldsas, Gary Oldmanas, Tommy Lee Jonesas bei Gal Gadot.

Džerichas Stiuartas (aktorius K. Costneris) – lengvai prarandantis savikontrolę, impulsyvus, itin žiaurus, nejaučiantis nei skausmo, nei pasigailėjimo, Džerichas garsėja kaip vienas nuožmiausių nusikaltėlių pasaulyje. Tačiau būtent dėl savo psichikos jis tampa idealus kandidatas vienai slaptai misijai. Į jo kūną CŽV patalpina netikėtai žuvusio itin svarbaus savo kolegos Bilo (akt. Ryanas Reynoldsas) sąmonę.

Bilas buvo vienintelis pareigūnas, žinantis itin svarbaus liudytojo buvimo vietą. Liudytojo, galinčio daug papasakoti apie grandiozinį teroristų planą, kurio tikslas – nugramzdinti pasaulį į chaosą. Tačiau operacijos metu gydytojams nepavyksta visiškai „ištrinti“ Džericho asmenybės ir ji galų gale paima viršų. Tiesa, Džerichas jau nebėra beširdis nusikaltėlis.

Įtampos ir veiksmo kupino trilerio „Nusikaltėlis“ premjera Lietuvoje – balandžio 22 dieną. Štai filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)