Iki šiol JAV teritorijoje rekordininku buvo filmas apie popkaralių Michaelą Jacksoną „This Is It“, kino teatruose pasirodęs 2009 metų rudenį. Jo uždarbis Amerikoje buvo 72,1 milijono dolerių. Filmas apie M.Jacksoną kol kas dar lyderiauja pagal pasaulinio kino teatrų uždarbius. Už JAV ribų juosta surinko 189 milijonus dolerių (bendras filmo uždarbis viršijo 261 milijoną).

J. Bieberio filmas-koncertas šiuo metu už JAV ribų tik įsibėgėja. Į Lietuvą filmas atkeliauja balandžio 6 dieną. Dar didesnę sėkmę specialistai filmui prognozuoja Lotynų Amerikoje, kur Justinas Bieberis yra be galo populiarus.

Justinas Bieberis – septyniolikmetis Kanados popdainininkas. Populiarumą dainininkas pelnė po to, kai jo mama portale „YouTube“ patalpino filmukus su jo dainomis. Šiuo metu atlikėjo diskografijoje viso labo vienas pilnavertis studijinis albumas – 2010 pavasarį išleistas „My World 2.0“.

Medžiaga filmui „Justinas Bieberis: niekada nesakyk niekada“ buvo nufilmuota pernai metais vykusio koncertinio turo metu. Filmą režisavo Jon Chu, žinomas kaip filmo „Šokis hip-hopo ritmu 2. Gatvės“ ir „Šokis hip-hopo ritmu 3D“ kūrėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją