„Sostų karų“ gerbėjai, kurie nenori laukti ir legaliai žiūrėti penktojo HBO serialo premjerą, pirmąsias keturias naujas serijas jau gali rasti internete.

Skelbiama, kad piratai paskelbė beveik pusę naujojo sezono serijų. Nelegaliai atsisiųsti naujausių serijų buvo galima nuo šeštadienio vakaro. Spėjama, kad internete pasklido žiniasklaidai išdalintos naujojo sezono serijos.

Serialo gerbėjams dabar teko nelengva užduotis – internete netyčia neperskaityti nieko apie naująjį sezoną ir nesusigadinti malonumo laukti oficialios serijų premjeros.

Penktojo „Sostų karų“ sezono serijos vadinasi „The Wars to Come“, „The House of Black and White“, „High Sparrow“ ir „The Sons of the Harpy“. Nuo sekmadienio ryto naujas serijas atsisiuntė daugiau nei pusė milijono žmonių, skelbia „Variety“, cituodama piratų stebėsenos bendrovę „Excipio“.

„Labai gaila, bet panašu, kad keturias naujausio „Sostų karų“ sezono serijas internete paskleidė žmonės, kuriais pasitikėjo HBO. Aiškinamės, kaip tai galėjo nutikti“, – teigiama HBO pareiškime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)