Šį išradingą, paslaptingą ir jausmingą filmą Lietuvos žiūrovai galės išvysti jau nuo rugpjūčio 16 dienos.

Sėkmės sulaukusį 2004-ųjų filmą „Jausmų galia“ režisavęs M.Gondry šįsyk ėmėsi dar didesnio iššūkio – sukurti pasaulį pasaulyje, kur galima keliauti ant rožinio debesies. Čia jaunas ir turtingas Kolinas (akt. Romainas Duris), sukūręs kokteilius maišantį pianiną nori patirti meilę. Jo kelyje atsiduria Chloja (akt. A.Tautou) ir jie drauge patiria neįtikėčiausias ir nuostabiausias akimirkas, kurias vainikuoja vestuvės. Tačiau netrukus Chloja suserga – jos krūtinėje auga vandens lelija – šitaip vadinama tuberkuliozė. Kolinas pasiryžęs atiduoti visus pinigus ir visas jėgas ieškodamas būdo išgelbėti savo vienintelės meilės gyvybę.

Netikėčiausia meilės istorija, džiaugsmas neįtikėtinais dalykais privers žiūrovus ne tik įsitraukti bet ir pamilti tiek Koliną, tiek nepakartojamąją Chloją. Ir jei Amelija kadaise tebuvo miela mergaičiukė, raginusi žmones džiaugtis, kad jie – ne daržovės, šįsyk A.Tautou savo heroję pripildo ne tik lengvumo, bet ir paslapties, siurprizų, simbolių, svajonių ir, žinoma, gerbėjų visame pasaulyje pamėgto žavingo prancūziško humoro.

Savo vardą garsiosios Audrey Hepburn garbei gavusi A.Tautou kadaise jaunystėje yra pasakiusi sau, kad aktorystei ją priimti duos tik metus ir nė dienos ilgiau. „Pamaniau, nenoriu tokio darbo, kuris nenori manęs. Nenoriu visą gyvenimą laukti kol suskambės telefonas ir gyventi dešimties kvadratinių metrų bute. Ne, ne, ne. Gyvenime per daug nuostabių dalykų, kuriuos galima nuveikti“, – karjeros pradžioje 36-erių aktorės pasakytus žodžius citavo „The Guardian“, pabrėždamas, kad dabar Prancūzijos kino pasaulio be A.Tautou tiesiog neįmanoma įsivaizduoti.

Filme „Gėlėti sapnai“ netrūks gražių minčių, romantikos, gėlių, dygstančių žmonių viduje, o saulė švies ne danguje, o gyvens visai čia pat.

Filmo „Gėlėti sapnai: anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)