Šiais plakatais reklamuojamas dar 1975-ais metais sukurtas filmas apie ryklius, kuris neseniai buvo išleistas vaizdo kasetėse ir DVD.

Los Andželo apygardos Paplūdimių ir prieplaukų departamento atstovė teigė, kad departamentas išreiškė nepasitenkinimą dėl pernelyg gausiai išklijuotų plakatų.

"Kartu su savo ketverių metų anūke šį savaitgalį mes nuėjome į paplūdimį, tačiau išvydusi plakatus ji pradėjo verkti ir pasakė, kad tikrai nebris į vandenį," sakė 70-metis vietinis gyventojas Howardas Bennettas. "Šie plakatai yra absoliučiai idiotiški, beskoniai ir peržengia visas ribas. Tiesą pasakius, jie net mane įbaugino. Aš plaukioju kiekvieną dieną ir jeigu vandenyje prie mano kūno kas nors prisiliečia, iš baimės mane gali ištikti širdies smūgis."

Kompanijos "Universal Studios Home Video" atstovė jokių komentarų nepateikė.

Kerry Gottlieb, Paplūdimių ir prieplaukų departamento vadovė, teigė suprantanti žmonių nepasitenkinimą, tačiau prisipažino, kad apygardos vadovai pasirašė kontraktą, leidžiantį vykdyti šią reklaminę akciją.

Anot Gottlieb, už šią akciją gauti pinigai sudaro dalį 1.7 milijonų dolerių vertės programos, kurios lėšos yra naudojamos suoliukų paplūdimiuose, vaikščiojimo ir dviračių takelių atnaujinimui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją