Jame jėgas vėl sujungia filmų „Išlikęs gyvas“ ir prieš kelis mėnesius kino teatruose matytos katastrofų dramos „Liepsnojantis horizontas“ režisierius Peteris Bergas bei šių juostų žvaigžde tapęs aktorius Markas Wahlbergas.

Pastarasis juostos premjeroje, kuri vyko Bostone, sakė: „Aš pats augau čia, lankiau mokyklą, tad tą vietą, kurioje įvyko šis baisus teroro aktas, puikiai žinau. Ne kartą pro ją esu praėjęs ar pravažiavęs. Todėl mane šis įvykis sukrėtė dar labiau. Po filmo peržiūros kalbėjau su žiūrovais, jie sakė, kad juosta priverčia susimąstyti, kokiame pavojingame pasaulyje gyvename. Neabejoju, kad po seanso žmonės iš kino teatrų išeis geresni ir padarys viską, kad tik šioje Žemėje būtų daugiau gėrio“.

45-erių M. Wahlbergas neslepia, jog pasiruošimas filmavimams buvo itin įtemptas: jam teko gilintis į pačią istoriją, daug sportuoti ir net susitikti su maratono dalyviais, išgyvenusiais sprogimą.

„Ši patirtis mane pakeitė kaip žmogų, kaip aktorių, kaip tėtį ir sutuoktinį. Su žmona auginame keturias atžalas ir sunku net įsivaizduoti, kas būtų, jei kuris nors iš šeimos narių patektų į panašų įvykį. Norėčiau patarti kolegoms aktoriams mažiau politizuoti ir pradėti kažką daryti. Mes, žinomi žmonės, savo viešumą galime panaudoti geriems darbams. Aš tikiu, kad tai daryti jau pradėjau“, – su ašaromis akyse sakė M. Wahlbergas.

„Patriotų diena“, pasak kūrėjų, atskleidžia nutylėtus Bostono maratono įvykius. Iš vietinės policijos tyrimą perėmęs FTB netrukus nustatė, kad dėl sprogimų kalti du įtariamieji. Tad policija ir FTB, padedama vietinių gyventojų, suvienija jėgas ir stoja į kovą su laiku, kad sugautų nusikaltėlius, jau planuojančius kitą išpuolį.

Trileryje išvysime ne vieną Holivudo žvaigždę. Pagrindinį vaidmenį čia atlieka jau minėtas Markas Wahlbergas, o drauge su juo pasirodo Kevinas Baconas, Michelle Monaghan, J.K. Simmonsas bei Johnas Goodmanas.

„Patriotų diena“ jau pasiekė Lietuvos kino teatrus.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)