55-erių aktorius garsėja tuo, jog beveik visas sudėtingas filmų scenas atlieka pats, be jokių dublerių. Tačiau sekmadienį Londone vykusių filmavimų metu T. Cruise'ui nutiko nelaimė ir aktorius buvo sužeistas.

TMZ.com paviešino vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip aktorius šoka nuo vieno pastato ant kito. Tačiau apsaugine virve prilaikomas vyras neužsikabina ir, atsitrenkęs į sieną, lieka kaboti ore.

Iš kitos kameros filmuotoje medžiagoje matomas ir dar vienas bandymas. Tačiau po jo T. Cruise'as jau užlipa ant namo stogo, o vėliau aiškiai galima matyti, jog jis susižeidė koją.

Portalo žurnalistai bandė susisiekti su žvaigždės atstovais, tačiau kol kas jokio atsakymo apie sveikatos būklę negavo, tad neaišku, ar aktorius susižeidė sunkiai ir ar ši trauma turės įtakos tolimesniems filmavimams.

Vaizdo įrašus iš filmavimo aikštelės galite pamatyti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)