Filme „Dėl visko kaltas seksas“ pagrindinius vaidmenis atliko žinomi komedijų aktoriai Alison Brie ir Jasonas Sudeikis. Ši juosta – antrasis režisierės Leslye Headland filmas. Anksčiau ji yra sukūrusi 2012-ųjų romantinę komediją „Senmergės“ (angl. „Bachelorette“), kurioje vaidmenis atliko Kirsten Dunst, Lizzy Caplan ir Isla Fisher. Naująjį L.Headland darbą vertinantys kritikai negaili kino kūrėjai gerų žodžių. Holivudo naujienų svetainės „The Wrap“ kino kritikai filmą „Dėl visko kaltas seksas“ vadina pikantiškiausia, juokingiausia ir protingiausiai sukurta romantine šių metų komedija. Jų teigimu, filmą galima lyginti su žanro pažiba, 2011-ųjų filmu „Sunokusios pamergės“ (angl. „Bridesmaids“).

Šmaikštūs naujosios juostos dialogai, realistiški herojai ir situacijos bei taikliai parinkti aktoriai, anot apžvalgininkų, verti ypatingų pagyrų. Nors kai kurie juokeliai yra ypač intymūs, talentingoji L.Headland priverčia žiūrovus kvatoti užuot leidusi kam nors jaustis nepatogiai.

Pagrindiniai filmo herojai Leini (akt. A.Brie) ir Džeikas (akt. J.Sudeikis) susipažino daugiau kaip prieš dešimtmetį mokydamiesi universitete. Tada būdami nepatyrę jie kartu prarado nekaltybę ir pasuko skirtingais keliais. Galiausiai jie susitinka dvylikos žingsnių programoje, skirtoje žmonėms, priklausomiems nuo kūniškų santykių. Iš tiesų nei Leini, nei Džeikas nėra pamišę dėl sekso, tiesiog jie nežino kito būdo išspręsti savo problemas. Pakankamai seksualinės įtampos gyvenime turintys seni pažįstami nutaria būti tik draugais ir padėti vienas kitam sustatyti gyvenime viską į vietas. Jie filme dalija vienas kitam šmaikščius lovos patarimus, kurių nė vienas tikrai galėtų tapti metų citata.

Galiausiai, nors „Dėl visko kaltas seksas“ siužetas nėra įmantrus, jis nėra lengvai prognozuojamas, o spalvingi herojai ir nešabloniški jų pokalbiai tiesiog prikausto prie ekrano. Gera dozė juoko su kruopele kokybiškos romantikos su J.Sudeikiu ir A.Brie jau pasiekė Lietuvos kino teatrus.

Padykęs komedijos „Dėl visko kaltas seksas“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)