Pagrindinius vaidmenis Juliaus Pauliuko režisuotoje komedijoje atlieka Audrius Bružas, Edita Užaitė ir Ineta Stasiulytė.

Filme taip pat vaidina Gabrielė Kuodytė, Ramūnas Rudokas, Andrius Žiurauskas, Hana Šumilaitė, Urtė Šilagalytė, Vaidas Baumila ir kt.

“Pirmiausia tai yra meilės istorija. Man Kalėdos prasidėjo praėjusiais metais. Aktoriai patys kūrė savo charakterius. Visi jie padarė tai, ką galėjo geriausiai“, - kalbėjo filmo režisierius Julius Paulikas.

„Malonus judulys, kai kažkas įvyko. Aš pirmą kartą vaidinu pilno metro filme, man debiutas. Teko
daryti daug keistų dalykų, persirengti moterimi. Tai yra normalu, aktoriaus profesija
“, - sakė A. Bružas.

I. Stasiulytė intymią sceną vaidino su savo širdies draugu Deividu Meškausku.

Į filmo premjerą buvo pakvieta 500 svečių. Lietuviškos kino premjeros nepraleido Alanas Chošnau su žmona Valda, Greta Lebedeva su sužadėtiniu Aleksandru Kazakevičiumi, Indrė Burlinskaitė, Indrė Kavaliauskaitė su drauge, Jogaila Morkūnas ir daugelis kitų.

Kiek pavėlavusi į premjerą atskubėjo ir interneto sensacija Monika Šalčiūtė. Gražuolė filme sukūrė trumpą vaidmenį. DELFI kalbinta M. Šalčiūtė sakė, kad filmuotis patiko, tačiau apgailestavo, kad vaidmuo neatspindi jos asmenybės. 

Mergina prieš premjerą kalbėjo ir apie dalyvavimą šokių projekte. Pasak M. Šalčiūtės, su ja buvo pasielgta labai negražiai. Mergina teigė nežinanti, ar dalyvaus kituose projektuose. 

Filmo premjeros akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:


Apie ką filmas?

Vos trisdešimtmetį perkopęs Ramūnas Jakutis (vaidina Audrius Bružas) yra labai geras ir sąžiningas vyrukas, puikus finansininkas, tačiau labai ne koks meilužis. Ir tai tikrai žino Vaidutė (Ineta Stasiulytė) – Ramūno gyvenimo meilė. Atstumtas jos Naujųjų metų išvakarėse, pagrindinis filmo herojus atsiduria Londone, kur sutinka striptizo klube dirbančią tautietę Dianą (Edita Užaitė). Ji apsiima išmokyti Ramūną atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu.

Ar Ramūnas išmoks meilės? Ir ar iš viso įmanoma išmokti mylėti? O mylėtis? Ar šventinė romantika, labai skanus maistas ir meilė tikrai nugali viską?.. Atsakymus į šiuos klausimus sužinosite iškart po Naujųjų, sausio 2 dieną, kai Lietuvos kino teatruose bus pradėta rodyti nauja lietuviška komedija „Nepatyręs“.

Filme skambant „Anties“ ir Jazzu, „Naktinių personų“, Vaido Baumilos ir kitų atlikėjų kūriniams šmaikščiai pasakojama neįprasta meilės istorija. Ją iliustruoja net penkios pikantiškos meilės pamokos. Subtilūs meilės patarimai išsilaisvinti iš seksualinio susikaustymo ir paįvairinti švelnumo valandėles su antrąja puse padės ne tik pagrindiniam komedijos herojui, bet ir filmo žiūrovams.

Nauja lietuviška komedija „Nepatyręs“ pastatyta pagal Kanadoje Jono Chernick sukurtą scenarijų. Šioje šalyje filmas ir debiutavo pirmiausia, o šmaikščiu scenarijumi netruko susidomėti kitos kino kompanijos visame pasaulyje – nuo Prancūzijos iki Pietų Korėjos.

Lietuviška komedijos versija pritaikyta mūsų šalies aktualijoms, joje kūrybingai įpinta emigracijos tema. Tai savitas, originalus, drąsus ir nė kiek nevulgarus filmas su pikantiškomis pamokomis ir subtiliais patarimais visiems, ieškantiems meilės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)