Filmas pasakos Bostono policijos kapitono sūnaus Džo (kurį vaidina pats B. Affleckas) istoriją, kuris nusprendžia, kad gyventi dorai – ne jo būdui ir išvyksta į Floridą, kur pasineria į nelegalaus alkoholio rinką. Vieną iš itin ryškių vaidmenų juostoje atlieka Z. Saldana, kuriai taip pat teko blogiukės vaidmuo.

„Vaidinu nelegaliais darbeliais užsiimančią moterį, kuri drauge su šeima atvyksta iš Kubos ir ima verslauti drauge su broliu Estebanu. Žinote, manau, kad šis personažas man labai tiko – iš tiesų gyvenime esu gangsterė. Man patinka valdyti situaciją ir visur vadovauti. Tačiau tarp manęs ir Gracielos yra skirtumas – stengiuosi gyventi teisingai, nepažeidinėti įstatymų ir niekuomet nerizikuočiau laisve dėl didesnių pajamų“, – pasakoja milijardus iš vaidmenų jau spėjusi susižerti Z. Saldana.

38-erių aktorės šeima iš tiesų yra kilusi iš Lotynų Amerikos, tad kalbėti su kubietišku akcentu prieš filmavimo kameras moteriai nebuvo labai sudėtinga.

„Mano mama, seneliai, patėvis yra kilę iš Lotynų Amerikos, mama kalba su kubietišku akcentu, tad neteko mokytis naujų dalykų, tiesiog daugiau pabendrauti su giminėmis. Tiesa, prisipažinsiu, kalbėti laužyta anglų kalba, kai visą gyvenimą stengiesi bendrauti taisyklingai, nebuvo labai jau lengva. Kad įsijausčiau į vaidmenį ir namuose su vaikais ėmiau kalbėti taip, kaip mano personažas. Iš pradžių jie beveik nieko nesuprato, bet džiaugiuosi, kad taip susipažino su savo šaknimis“, – sako dvimečių dvynių Cy ir Bowie mama.

Po filmo „Operacija Argo“ sėkmės, kuomet juosta pelnė net tris „Oskarus“, į režisieriaus kėdę grįžtančio B. Afflecko filmas „Nakties įstatymai“ didžiuosiuose ekranuose pasirodys jau sausio 20 dieną. Beje, iš pradžių pagrindinis vaidmuo buvo pasiūlytas Leonardo DiCaprio, tačiau šis dėl daugybės dar anksčiau pradėtų darbų nusprendė tapti tik trilerio prodiuseriu.

Justos anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją