Vaikinas be skrupulų gundo jo žavesio pakerėtas vyresnes damas, o pats pajutęs šiltus jausmus jaunajai Klotildai (akt. Christina Ricci) – veja juos šalin. Žoržas tvirtai pasiryžęs meilę paaukoti vardan garbės ir pinigų.

Pasakodama apie savo naujausią vaidmenį ir darbą su vampyro grimą nusivaliusiu R. Pattinsonu, aktorė patikino, kad vaidinti su vienu geidžiamiausių šių laikų Holivudo vyrų jai buvo vienas malonumas. O ypač jai patikusios scenos, kuriose jiems teko bučiuotis.

„Robertas bučiuojasi puikiai, – atvirauja Ch. Ricci. – Be to, jis yra ir nuostabus žmogus. Jis man primena mano geriausios draugės mažąjį broliuką – toks kvailutis, linksmas vaikutis. Jis nuolat pokštauja ir juokiasi. Nuolat šaiposi iš savęs. Jis kerintis!“

Juostoje „Mielas draugas“ be Ch. Ricci ir R. Pattinsono gausu ir kitų ryškiausių Holivudo žvaigždžių. Vyresniąsias Diurua meilužes vaidina žavingosios Uma Thurman ir Kristin Scott Thomas.

Filmo „Mielas draugas“ premjera Lietuvoje – jau kovo 4-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją