Prancūzų kino žvaigždė šiuo metu su režisieriumi tariasi dėl vaidmens naujausioje jo juostoje „The Nymphomaniac“. Filmas, kuris padalytas į aštuonias dalis, pasakos apie Ch. Gainsbourg personažo, anot režisieriaus, „erotinį gimimą“.

Filme bus pasakojama istorija moters nuo pat jos gimimo iki 50 metų amžiaus. Be to, režisierius kurs dvi juostos versijas – vieną grafinę, itin atvirą bei kitą, kuklesnę, tinkančią demonstruoti kino teatruose.

Tikimasi, jog filmas bus pradėtas kurti ateinančią vasarą. Sklinda gandai, kad filme vaidins ir aktorius Stellanas Skarsgardas.

S. Skarsgardas ir Ch. Gainsbourg bei aktoriaus sūnus Alexandras kartu vaidina L. von Triero juostoje „Melancholija“ („Melancholia“). Už vaidmenį šiame filme šią vasarą Kanuose geriausia aktore buvo pripažinta Kristen Dunst.

Skelbiama, kad naujausioje danų režisieriaus juostote norėtų vaidinti ir „Antikristo“ žvaigždė Willemas Dafoe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją